Деси Слава: Не слушам чалга, дори и моите песни!

0

Деси Слава1Скандално признание направи Деси Слава. Тя каза, че много рядко слуша чалга, пуска клиповете, за да чуе какво ново е излязло на пазара, а себе си пък никога не слуша и ако случайно я пуснат по радиото, превключва на друг канал.

Слушам поп фолк чисто информативно и после пускам друга музика. Падам си  по рок, по рап, по романтични балади. Рядко, ама много рядко, когато моя колежка направи хубава песен, си я свалям от  интернет и я слагам в колекцията си. Единствено по заведения не му интересува какво пускат, слушам всичко и даже поп фолк, без който няма как да издържиш висенето в кръчмата.

Певицата не харесва дори себе си и признава, че пее за пари. Нашето не е изкуство, което ще остане. Това е професия. ДесиславаИмаш хубав глас, хубава визия, излизаш на сцената и пееш и ти плащат. Тя не скри, че хонорарът й на вечер е точно 4000 лева и рядко прави отстъпки. Публиката иска да сме облечени хубаво, иска да правим хубави клипове, а това става само с пари. Затова влагам и хонорарите си в нови песни. И в поддръжка на визията и гардероба си.

Певицата е огорчена, че в жанра вече влиза куцо, кьораво и сакато. Слагат си по едни силиконови гърди, наплескват се с грим, обличат нещо провокативно и вече са на сцената. И се мислят за звезди. Сред нас има малко звезди и това е постигнато с много труд и постоянство. И с талант. А в момента на сцената се качиха момиченца без талант, без усет към музиката, просто заработват. Пеят за малко пари, подбиват ни цената, а в клубовете някои посетители не се интересуват какво се пее и кой пее, важното е да е високо, певицата да е с хубава муцунка и голямо деколте и ритъмът да е чалга. Деси Слава вече набляга на дуетите и то с рапъри. Харесва песните на Бобо, на 100 кила и Устата и има планове да работи с тях. Тогава може би и ще се слушам, шегува се тя.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/-VSFMfduRYs

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *