Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Певицата Белослава в жесток скандал с министър Караджова

Белослава

Певицата Белослава и министърката на околната среда Нона Караджова влязоха в жесток съдебен спор, заради отказ на министерството да изключи имот на изпълнителката от границите на парк „Витоша”. Белослава има недвижима собственост във вилната зона „Беловодски път”, която е в територията на парка и поради това тя няма право да строи нищо там.

Още през миналата 2011 година, Белослава подаде искане до Нона Караджова с молбаимотът й да бъде изваден от територията на парка. Според нейната версия, през 2002 година, земите й били включени едновременно в общия устройствен план на София и в границите на парка.

Нона Караджова

Няколко месеца след молбата, Белослава получи отрицателен отговор от министърката, която се позова на мненията на различни комисии, които са дискутирали въпроса в продължение на цели пет години.

Белослава поискала да обжалва отказа и това бе прието за допустимо от съдебния съвет. По този начин се отменя отказа на МОСВ и се постановява, министерството да назначи специална комисия, която да разгледа този конкретен случай.

Според запознати, изпълнителката имала намерение да инвестира в имота си и да построи малка почивна станция от хотелски тип. Начинанието изглеждало доста привлекателно отстрани, защото малък хотел край София винаги ще носи солидна печалба. Друга версия пък гласи, че Белослава искала да направи собствено звукозаписно студио, а теренът бил идеален за целта.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=OMJiZ8ZqVV0

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *