Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Петя Дикова удари тавана по наглост! Покани на гости майка си и баща си

ДиковиПетя Дикова удари тъпомера и нагломера!. Водещата на шоуто Cool…T превърна bTV в семейна телевизия. Тя покани за свои събеседници баща си Сашо Диков и майка си Аня Пенчева, които от доста време са разведени. Явно момичето е нямало с какво да запълни времето си предколедно и е спешила родителите си, които пък няма как да й откажат.

Интервюто пък бе наречено ексклузивно. Та как по друг начин, когато вместо да удариш по един телефон на мама и тате, ти извънредно ги каниш да ти гостуват и то не къде да е, а в студиото.

Двамата родители едва не се обърнаха на маймуни, за да запълнят часа на щерка си.  Аня Пенчева призна и без да я питат, че получила предложение за брак от Сашо, когато била в болницата, защото имала там работа – спешен аборт, незнайно от кого. И докато си лежала на леглото и страдала, защото лекарите й казали, че никога няма да има деца, се появил принцът на бял кон. Тоест Сашо с бяла жигула.

Малко по-късно стана ясно, че предложението не било баш в болницата, а след като излязла от нея. Баща ти ме попита искам ли го, а аз знаех, че не мога да му родя дете и много се чудех, разрева се актрисата таетрално. Но после посочи Петя и каза, че докторите били сбъркали. Ей я на – вече голяма и толкова тлантлива.

Говори, говори, подкани я Диков. В интерес на предаването е ти да говориш повече, а аз да мълча и да се съгласявам. Така ще стане по-прочувствено, не изтърва да я захапе той. А после с блага усмивка каза, че не си спомня първата целувка с Аня, но пък  си спомня първата друга работа, която направили.  Ние много работи сме правили, но интервю заедно не сме давали, опита се да го обърне на шега той.

Бойната дъщеря обаче първо беше подготвила родителите си с уж изненадващите въпроси, а после ги строи да си кажат и майчиното мляко. Аня веднага призна не само за аборта, ами и за ухажването от спортния журналист.  Да, потвърди Диков. Ние с нея се запознахме на последната седалка на един автобус за Троян. Тя беше толкова красива, че аз забравих, че автобусът е препълнен и използвах всяко друсване, за да се натисна в нея.

Аз пък помня първата целувка, размечта се актрисата. Кога бе, аз що не я помня, промърмори журналистът. След което замаза, че такива работи като целувки са подробности и няма защо човек да си тормози паметта с тях.   То ако човек вземе всички да помни…Аня му хвърли смъртоносен поглед.

Като капак Петя попита баща си има ли си гадже. Този път Диков запали на четвърт и каза, че не е нейна работа.  И допълни. Едно време Радой Ралин хубаво ми казваше – като ми се пие мляко, защо не си купя от магазина, ами си купувам крава. Не е вярно, на мен го каза, тропна с крак акрисата и тъкмо преди да пламне  истинска кавга в стил кой кого, кога и къде, милостиво тръгнаха реклами.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

5 кометара за Петя Дикова удари тавана по наглост! Покани на гости майка си и баща си

 1. Iva Отговор

  21.12.2013 в 21:11

  Това което пишете не е вярно … нешата стояха по друг начин и това се вижда в предаването…. не лъжете не сме глупави пък и това може да се жиди в саита на предаването…ще спра да ви чета

 2. Бориклечката Отговор

  22.12.2013 в 10:43

  Поредно доказателство че на талантливи хора се раждат тъпи деца и обратното.

 3. Рита Отговор

  22.12.2013 в 11:26

  Абе баш така си беше. И аз се изумих като ги видях

 4. хахаха Отговор

  22.12.2013 в 14:36

  Ооо,Анчето да си спомни за пишката на Тато!

 5. хахаха Отговор

  22.12.2013 в 14:37

  И за пишката на Ламбо и за пишките на всички старцив ЦК на БКП!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *