Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Петя Буюклиева показа среден пръст на Иван и Андрей

Петя Буюклиева1Петя Буюклиева тотално се покри, отчаяна и обидена на всички. Певицата, която влезе  в отбора на „легендите“ в  „Музикална академия“, не иска да се среща с приятелите си и засега е посетила само родителите си. Тя все още е в нервна криза след огромното изпитание, на което бяха подложени нервите , психиката  и репутацията  й.

Певицата  е убедена, че в шоуто нарочно са я направили за смях. Тя е на мнение, че срещу нея от самото начало е имало сериозен заговор, за да бъде  дискредитирана, да бъде разклатен  на имиджа й и да и бъде съсипана кариерата.

В интерес на истината,  имиджът й наистина замина, Иван и Андрей направиха всичко възможно да я изкарат неуравновесена, изкукала,  самовлюбена, нервна, с изблици на различни настроения. Петя БуюклиеваПетя споделила, че са я уверили, че нито кратката схватка със съруга й ще бъде излъчена, нито когато е плакала. В интерес на истината всички плачеха, пиеха, повръщаха. Вероятно от нас се искаше не да пеем, а да правим шоу и да се излагаме, твърди тя. А ако не е излагаме, те да ни изложат максимално. Това не беше предаване за пеене и вокални умения, а жълто издание, в което всеки бе представен в най-черната светлина. Ние и много се веселихме, но това не беше излъчено. Шегувахме се репетирахме.

Сега Иван и Андрей я канели за коментатор. Тя да разнищва поведението на другите. Под достойнството ми е това. Каквито и да са другите, аз нямам право да ги съдя, твърди певицата. Всеки е такъв, какъвто е. Аз не желая да морализаторствам и да ги мачкам още повече.

Това предаване смачка мен, унизи ме и няма да стъпя в него, колкото и да ме молят. Категорично отказах на Иван и Андрей да коментирам и да се появявам изобщо там. Нито гледам шоуто, нито ме интересува. Жал ми е за тези, които останаха.

Иначе певицата взела добър хонорар и вднага привела парите на сина си, който учи в чужбина.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *