Петя Буюклиева: Отказах на ВИП Брадър, без да зная, че влизам в още по-ужасен затвор

0

Петя Буюклиева1Петя Буюклиева горещо съжалява, че е влязла в „Музикална академия“. Тя  беше първата участничка, която без особени причини се озова  на елиминации в телевизионното шоу.

Певицата, която има най-много български и международни награди, получи тотален шок, когато разбра, че ще трябва още да пее и  да се бори да остане в предаването. Тя не можа да срие сълзите си  още на сцената, след което искрено се разплака. Макар че беше спасена и вместо нея си тръгна Лора Караджова, Петя продължава да живее в шок и ужас. Затворените пространства я потискат, тя плаче за щяло и не щяло, нервите й не издържат, а когато съпругът й Тони влезе, за да й даде съвет да се държи, тя не издържа и му залепи звучен шамар.

Малко по-късно Петя съжали за постъпката си, но Тони вече си беше отишъл обиден. Той обаче  й вмени винта, че ако продължава да реве и да хленчи, ще разтревожи родителите си, които са стари хора и не издържат, когато детето им плаче. Те го преживяват повече от теб – обясни й той.  Ако някой от родителите ни се разболее или му се случи нещо, ще ви съдя до дупка, заплаши продуцентите емоционалната певица. Петя Буюклиева

Тя призна пред журналисти, че три пъти подред са я канили във ВИП Брадър. И трите пъти тя отказала високия хонорар, защото се познавала добре и знаела, че няма да издържи в затворено пространство. Певицата веднага след третия отказ отишла във фризьорски салон да си направи косата и там й се обадили Иван и Андрей. Те я замолили да не се съгласява в никакъв случай да влиза в Брадъра, защото тяхното шоу било по-подходящо за нея, щяло да се пее и не било такъв жесток затвор.

Те ме излъгаха, казва сега Петя. Нито знаех, че влизам в нещо много по – ужасно от Брадъра, нито знаех, че ще се състезавам с вчерашни хлапета и ще гонят мене. Не бях предупредена за позиционирането, нито за пълния затвор,  в който попаднах. Сега се чувствам кошмарно. Хем се намирам в заторена къща, хем по цял ден репетирим и чакам присъдата на журито и зрителите. По-добре да бях влязла в Брадъра. Там поне нямаше да пея в състезание, вайка се емоционалната певица.

ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/3DVjg08i9ug

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *