Петко Сертов: Взех Алексей в ДАНС, за да не умре от глад – с видео

1

DANSЕкс- шефът на ДАНС Петко Сертов дал работа на Алексей Петров в службата, за да не умре от глад! Безумното обяснение беше дадено вчера пред парламентарната комисия за надзор на ДАНС.

Петко Сертов внезапно беше покосен от амнезия. На никой от въпросите не успя да даде контретен отговор. А някои факти тотално ги беше забравил. На запитването защо Трактора изведнъж започнал стремително да расте в йерархията на службата, Сертов отговори, че всъщност заемал незначителен пост. „Даже май нямаше достъп до класифицирана

Сертов се оказа съжалителен човек
Сертов се оказа съжалителен човек

информация”. Сертов обяснил, че приел Алексей Петров от съжаление, след осветяването му като таен агент. Дори не знаел, че срещу „незначителтият” му служител е имало два атентата. Ако родното ФБР, както наричат ДАНС не си проверява служителите, значи там са работили пълни олигофрени. Освен ако Сертов не е бил

Петканов дава признаци на склероза
Петканов дава признаци на склероза

заставен да прибере Алексей от по- висока инстанция. Нещо, което едва ли също ще помни.

Бившият МВР шеф Георги Петканов също даде показания. Но и на него изненадващо му се появиха бели петна в паметта. На въпрос защо не е уволнил Петров, след като самият той издал заповед за отстраняването му, Петканов не можа да си спомни. Как така човек забравя нещо, което е искал да направи? Навярно бившият вътрешен министър страда от склероза.

Според Волен Сидеров, шеф на комисията за контрол на ДАНС, всички прикриват някой, който може да се окаже тогавашният премиер Станишев. Червеният лидер също ще бъде привикан на разпит. Но по всяка вероятност и той ще страда от амнезия.

Сергей Станишев умело бяга от въпроса: „Кой назначи Алексей Петров в ДАНС?“. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. СЕРТООООООООООООВ,УМИРАМ И АЗ ОТ ГЛАД,МАКАР ,ЧЕ ЗАВЪРШИХ ПРАВО НЯМА КЪДЕ ДА РАБОТЯ-СЪЖАЛИ МЕ И МЕ ВЗЕМИ В ДАНС.ОБАДИ МИ СЕ СПЕШНО……ЧАКАМ!!!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *