Петко: Само педе*аст не би харесал Яна

3

Двойката иска МНОГО деца

Петко и ЯнаДа кажеш, че Петко и Яна са лудо влюбени е напълно недостатъчно, за да опишеш бурята от чувства помежду им. Въпреки вида си на изпечен вагабонтин,  предприемачът се оказа достоен и почтен мъж, който в никакъв случай няма да подведе жената, полегнала доверчиво в неговите ръце.

За пореден път двамата споделиха, че с нетърпение очакват официалната церемония по бракосъчетание, която ще се състои идния месец. Тогава ще могат да сбъднат своята американска мечта за охолен живот с много деца. Петко заяви, че очаква от спътницата си да се окаже достатъчно издръжлива и да го дари с най – малко три малчугана. В същото време не спести похвалите по неин адрес и допълни, че нея не би я харесал само някой истински педе*аст.

Петко и Яна„Силно впечатлен съм от тази жена, за мен тя е осмото чудо на света. Като почнеш от визията и стигнеш до същността на душата, няма истински мъж който да не се прехласне по нея. Трябва да е гей, за да не я забележи. Химията между нас е преди всичко. За да разбера какво мисли не е необходимо дори да говори, дори да ме гледа. От начина по който се движи усещам накъде се насочва и дъхът ми просто спира”, признава столичният плейбой.

Димитров споделя още, че когато докосва Яна сякаш го удря силен електрически ток. Категорично за него тя е човекът, с който иска да преживее останалата част от земните си дни. Желае да е само негова, да си имат купища деца – първото дъщеря, а оттам нататък каквото се случи.

Ето така се чувства Петко като целува Яна:

http://youtu.be/dqzO2DCUM2w?t=1m59s

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

3 КОМЕНТАРИ

  1. Не я харесвам , тя ме конкурира мамицата и открадна ми любовта на живота…

  2. яко селско излъчване , ама и той е селски ерген лика прилика и какво непрекъснато ни занимават този барман и тази танцьорка на пилон със себе си ,че и да се нареждат в измисления елит на софия

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *