Петко изневери на бременната Яна!

3

Срам и позор! Петко сложи рога на любимата си Яна!

Петко Димитров
Петко Димитров

Петко Димитров вече усилено върти опашка около други жени. Като се има предвид бизнеса му, в това не би имало нищо чак толкова лошо ако не беше факта, че красивата Яна Акимова е бременна от него в третия месец!

Посетители на нощните заведения в София заявиха под клетва, че преди броени дни Петко е забелязан в компанията на красива младолика девойка, а Яна не се виждала никъде. С неизвестната хубавица си гукали задушевно в закътано сепаре, разменяйки по някоя гореща целувка от време на време.

Петко Димитров и Яна
Петко Димитров и Яна

Разпасаното поведение на Петко Димитров предизвика справедливия гняв на консервативно настроените столичани, които го заклеймиха и призоваха да се откаже веднага от всички останали жени. Хора припомнят, че Яна заряза дългогодишния си приятел Орлин Павлов именно заради него и бе подлъгана да забременее още в началото на тяхната връзка.

„Строго осъждам подобно поведение. Момичето напусна Орлин заради него, забременя, а сега Петко хукна по други. На нищо те прилича това, маскара с маскарите! Вярно е, че му се носи славата на търсен мъж, но да си седне най – накрая на задника, че …”, кахъри се 63 – годишната Анастасия Петрова от „Люлин”.

Тези сведения бяха потвърдени и от познати на самия Петко Димитров. Те разкриха, че той действително не пропуска нито един шанс, за да забие някоя нова бройка. Не че е конкретно с Яна, а ей така, по принцип. Именно поради това преди време се разделят и с Мария.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=7noNZeG5Zuw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

3 КОМЕНТАРИ

  1. Ne moga da razbera kakvo my xaresvat jenite,az lichno ne go xaresvam,ima neshto otblaskvashto v liceto my.Otvratitelen tip -ostarqvasht kotarak,koito marka za mladichko.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *