Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Бъзльо! Петко Димитров се крие, докато Яна ражда

petko-qnaНяма да присъствам на раждането на сина си и за мен това е нормално. Не желая да преча на лекарите  и акушерите да си вършат работата, заяви плейбоят Петко Димитров, който всъщност се страхува до смърт от кървави гледки и болници. 

Мястото на бащта е в коридора, или в някое кафе край болницата, където да чака и да си къса нервите от притеснение и да очаква благата вест по телефона. А не да държи жена си за ръката и да напъва заедно с нея. Не съм за такива гледки, не ставам за такава работа, призна си пораженчески той.

Така че в горещия момент бизнесменът ще се крие, ще стиска палци, ще се моли на Бог, но няма да бъде до жена си. Смятам, че всичко ще е наред и без мен.

Петко е изплашен и затова, защото първият му син Виктор се роди преждевременно, много тежко и беше на косъм да не оживее. Предишната му жена Мария Игнатова едва влезе в деветия месец, прежива трудно раждане, бебето беше недоносено и дълго време – седмици наред не се знаеше Виктор ще оживее ли. Петко се молел край малкото кувьозче, плакал, палил свещи и се молел.

Бременността на Яна протича много по-нормално и се очаква всеки момент да роди. Тя е и физически много по-здрава от Марие и по-борбена.

С най-голямо нетърпение Виктор очаква появата на малкото си братче и вече планира как ще си играе с него.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *