Петко Димитров отрече за връзката с Яна

0

Бизнесменът се измъкна хитро от неловката ситуация

Петко Димов и Яна не са  гаджета
Петко Димов и Яна не са гаджета

Известният столичен плейбой Петко Димов категорично отрече да има връзка с партньорката си от „Денсинг старс” Яна. Той дори разкри, че тя си има сериозен приятел, с когото живеят от дълго време и накрая им пожела да изпитат всичкото щастие на света. По отношение на компрометиращата снимка в басейн с голата танцьорка той опита да се измъкне като заяви, че тя е правена заради визитка в телевизионното предаване, но в крайна сметка така и не е излъчена.

Петко Димов призна, че бизнесът му с чалгатеките е изключително труден, въпреки че хората отстрани виждат само блясъка на рампата. Именно работата е причината навремето да се раздърпат с Мария Игнатова, която впоследствие намери утеха в прегръдките на Рачков.

Петко и Яна във вихъра на танца
Петко и Яна във вихъра на танца

„Всичко, което постигнах с клубовете е спечелено с много труд. Жената с която живея трябва да проумее това, защото в противен случай връзката ни няма да я бъде. Случвало се е да бъда по 95 дни без прекъсване на работа и в тях съм спал само по три часа в офиса” – разкри той.

Мачото коментира и отношенията с бившата си Мария Игнатова. По този въпрос той каза, че си говорят по телефона почти всеки ден заради детето и като цяло държи да не развалят отношенията си. Накрая допълни, че детето им е при него през по – голямата част от времето.

Виж видео:

http://youtu.be/Um3fV_FzhSI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *