Петко Димитров окупира Слънчев бряг, очертава се нова гангстерска война за територия

0

Преди около 3 седмици в известния столичен хотел „Шератон“ се събират едни от най-големите бизнесмени в страната. На паркинга пред него се разполагат лъскави коли. От скъпите автомобили слизат множество охранители с дебели вратове и зли погледи. Трескаво оглеждат околността и хотела за евентуални врагове и бързо съпровождат шефовете си до залата, в която ще се състои изключително важната среща. От ръководството на хотела са предприели строги мерки за сигурност и всички служители са нащрек.

слънчев бряг
Слънчев бряг може да стане сцена на гангстерско насилие тази година

Поводът за цялата тази какафония е срещата на настоящите собственици на най-актуалните заведения в България. Целта на събирането е сделка за милиони левове. Срещата минава спокойно, дори забавно. Всички са в настроение и дори се бъзикат, силно убедени в успеха на бъдещото си начинание. Сред участниците на презентацията се открояват имената на Валери Ненчев, Петко Димитров, Орлин Попов, Петър Пашов и Иван Найденов.

Освен че са горди собственици на най-посещаваните и оборотни заведения, основната прилика помежду им е, че бизнесът им не е масово разпространен по българското Черноморие. Това е главната идея на бизнес срещата. Те възнамеряват най-нахално да окупират района на Слънчев бряг и Несебър и така да станат пълни монополисти в морския нощен живот.

Идеята е да се направи огромен комплекс на Черноморието, който да обедини всички актуални заведения в страната. Теренът за изграждането на обекта е стара складова база, която се намира между най – големите морски курорти.

Помещението е спечелено на търг на известна банка от изключително успешния бизнесмен Валери Ненчев. Целта е след като тузарският комплекс привлече цялата клиентела, да бъде ликвидиран основният играч в този бранш по морето Радостин Бързанов – Слънцето.

Не е трудно да се досетиш, че тази рокада не би могла да мине спокойно и без сътресения. Източници от полицията споделят, че ако бизнесмените не се разберат, като едното нищо може да се стигне до кръвопролития. От две – три години насам мутрите се гърмят в началото на летния сезон и това като цяло плаши туристите, докарвайки у нас най – неплатежоспособните чужденци.

http://www.youtube.com/watch?v=VevcwJX7cH4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *