Петко Димитров и Яна танцуват тайно нощем

0

Петко ЯнаПетко Димитров и Яна Акимова, които са сред фаворитите за наградата в предаването “Денсинг старс“, яко са се заели с амбицията да победят.

Още на старта те показаха удивителни качества и с голяма сигурност, ако не се контузят или не им мине котка път, ще стигнат до финал. Засега единствената котка се оказва Стелла, която е непозната за българските зрители, но със завидна творческа биография в САЩ и завидни танцувални умения. Яна и Петко обаче решили да изравнят сили с нея. Петко и ЯнаИ докато тя се налива с нашенска гроздова ракия и празнува завръщането си, те яко репетират. На всичкото отгоре заформиха стар трик – обявиха, че закусвали заедно. Това веднага наостри ушите на журито и публиката и всички започнаха да дебнат държанието на двойката. То беше доста интимно с много разменени целувки и прегръдки в ефир. Дали това беше поза за пред другите, или двамата наистина са се сближили, в момента медиите гадаят.

Петко пусна още един слух, че двамата първо вечерят в изискан ресторант, а след това отиват да репетират в тъмна доба, за да не ги безпокои никой. Дали треньорът им е с тях или те пробват стъпките сами, засега се пази в тайна. Петко Димитров се е амбицирал да печели и единствено ако има някаква друга уговорка в предаването, тя може да го спре. Яна също е нахъсана, защото на първото издание стана победителка заедно с Орлин, с когото по-късно станаха гаджета. Дали пък не е навик на Яна да се влюбва в партньора си? Орлин твърди, че всичко около тях е ок, но никога не се знае със сигурност.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/HyVD3hiJnHo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *