Петя Дикова си търси спешно мъж

0

Щерката на Сашо Диков и Аня Пенчева Петя отчаяно си търси мъж. Водещата от предаването „Култ“ на Би Ти Ви за трета година няма сериозен приятел, с когото да се покаже в обществото, и това я кара да бъде доста напориста с всеки потенциален кандидат. За беда поведението й никак не се харесва на мъжете, които изобщо не бързат да я правят своя съпруга.

Петя Дикова
Петя Дикова

Само преди 3 месеца една от най-обсъжданите клюки в Би Ти Ви бе тази, че Пипи си е хванала гадже. Брадърката пърхаше от щастие по коридорите на телевизията и навсякъде показваше дясната си ръка, на която ре мъдреше бижу с камъни. Така уж деликатно щерката на Сашо Диков се опита да привлече вниманието на колегите си към позитивните промени в личния си живот.

Официално Петя Дикова не разкри дали е направила годеж, или просто е получила скъп подарък от някой мъж. Намеците й за брак и бебе обаче станаха доста натрапчиви и се отразяваха дори на гостите й в студиото. Към тях Дикова не пестеше неделикатни въпроси по темата, с което сякаш издаваше, че самата е под въздействието на трудно контролиран нагон. Така само преди седмица Пипи хвана натясно актьора Станислав Яневски, за да му изкопчи признание дали си е хванал гадже и каква жена търси за своя постоянна партньорка.

Петя Дикова Проблемът бил в това, че приятелят на водещата на „Култ“ не избързвал с определяне на дата за сватба и да я направи своя законна жена. Това положение ужасно вбесявало Дикова, която все по-силно усещала, че времето й за деца и създаване на семейство бързо изтича, докато се мотае с формалности. Дори уж на шега сама си била поставила срок до края на 2014 г. да се задоми.

„Вече искам да си имам дете и мъж и се замислям над това, но още не мога да намеря човека. Все си падам по неподходящи момчета. Зная, че не са за мен, но химията във връзките ми е водеща пред разума“, с отчаяние признава Пипи.

Тази година журналистката от Би Ти Ви ще чукне 30-те, но доскоро личният й живот беше пълна каша. Причината бе, че Петя все си харесвала неподходящи момчета, с които не можела да има сериозни отношения, а още по-малко да създаде семейство. И докато последният й кандидат се пази в пълна тайна, то предишните любовници на журналистката са добре известни. Един от тях бе баскетболният национал Станислав Славейков, с когото се разделиха по особено грозен начин пред цяла България.

Драмите на бившата участничка във „ВИП Брадър“ на любовния фронт започнаха именно със Славейков. В разгара на връзката им Пепи влезе в Къщата на риалити шоуто заедно с майка си Аня Пенчева. Отвън покорно я чакаше Станислав, заради което журналистката не спираше да се гласи пред камерите. За жалост, отношенията им не устояха на бурите Пипи прекара в шоуто няколко месеца, за които спортистът с лекота успя да я забрави. През това време Славейков се почувства самотен и бързо се върна при старото си гадже, отново, 1&портерка, но от спортен канал. Когато Дикова по-късно излезе от надпреварата за голямата награда, той с половин уста й сервира изневярата си и я заряза пред очите на цяла България.

Оттогава щерката на Сашо Диков все страда заради мъжете. Или била влюбена в някой, който не я харесвал, или пък бързо намирала кусури на гаджето си и го оставяла. През леглото й са преминали няколко момчета, но никое не се задържало достатъчно, че журналистката да го афишира като свой постоянен партньор.

„Мъчно ми е, че едни от най-хубавите ми години минават без гадже.

Дали заради моя грешка или защото Купидон не е на моя страна, все съм сама. Сведох критериите си към мъжете до пълния минимум, но пак продължавам да съм без приятел“, проплака преди време водещата на Би Ти Ви.

Неуспехът й в любовта обаче има и друга страна – притесненията на Петя, че не е достатъчно красива. Ужасяващият комплекс за външността й я потискал да повярва, че някой мъж може наистина да я хареса, а да не се опитва просто да се докопа до славата на родителите й. Манията за това тръгнала още от времето, в което Пипи била дете. Като наследница на един от най-големите секс символи в родното кино – Аня Пенчева, тя все си намирала кусури.

Журналистката обвинявала външния си вид в липсата на достатъчно достойни ухажори, но също така и на успехи на сцената. Още преди да се хване за работата като репортерка тя имала амбиции да стане актриса като майка си, но липсата на самочувствие я спряла да се изявява.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/uJiUAX8JVCA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *