Петър Стоянов изгони жена си заради младо маце

0
Петър Стоянов

Бившият президент на републиката Петър Стоянов натирил съпругата си Антонина заради младо гадже, твърдят източници пожелали анонимност. Новата възлюбена на бат Петьо била личната му силно руса секретарка, която буквално омаяла политическото величие и го накарала да изживява втора младост.

Според извора на клюката, Стоянов тотално откачил от любов по никому неизвестната красавица и съвсем не се интересувал какво ще си кажат хората. Кадри от щаба на СДС пък агресивно оборват това твърдение, като в защита на своята теза излагат мотива, че бившия гланвокомандващ все още не е подал документи за развод, а едно младо маце трудно ще се задържи около 60 годишния чичко, какъвто всъщност е той.

Петър Стоянов и Антонина

Други негови съпартийци пък приемат новината с нескрита насмешка и под мустак заявяват, че Стоянов винаги се е славел като хитър политик. Забежките му с неговата секретарка просто щели да му излезат по – евтино, тъй като нямало да има нужда да плаща за друго, освен за официалната заплата. По този начин той съумял да съчетае полезното с приятното.

Журналисти припомнят, че съпругата на Петър Стоянов – Антонина, също отдавна се слави с шавливия си характер. Името й неведнъж беше замесвано в секс скандали, които най – често я свързваха с депутата от дясното Димо Гяуров. На няколко пъти плъзнаха и слухове за афери с хора от личната охрана на тогавашния президент.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=nYy6–fLE2c

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *