Пет „звезди“ ще се борят на финала на Биг Брадър ол старс

0

обща11Пет звезди със съмнителен блясък ще се борят тази вечер за титлата „любима звезда на България“. Така сагата, наречена ВИП и БИГ Брадър, която започна на 15 септември, най-после ще свърши и ще спре да ни пробутва от екрана съмнителни ценности, умни диалози, псувни, кавги, скандали, реки от сълзи и меденият глас на Ники Кънчев за цели девет месеца ще спре да проглушава ушите ни кой от кой е по-вип и колко заслужава да спечели.

Звездата Денди, която 90 процента от публиката не беше виждала, се гуши на спокойствие в Къщата, язвителен е, хапе всички, критикува ги, иронизира ги и създава луди комплекси у двете Златки, които се огледат в него и осъзнават колко са боси в интелектуално отношение, та направо и голи. В същото време авторът на десет книги, които дори Патрашкова не е чела, мъкне повече помади и кремове от плейметките, пие от сутрин до вечер и философсва. И нищо повече. Освен, че твърди, че може да се влюби и в мъж, стига да отговаря на естетическите му критерии.

Звездата Златка 1 – Черната, за която Кънчев говори с видимо пристрастие, си е все така неграмотна, все така екзалтирано емоционална, първична, неприкрита, облечена по домашному, защото чувства къщата своя, заела доброволно ролята на домашна прислужница и готвачка, готова да се скара на всеки, който си е оставил чинията на масата, или не си е подредил шкафчето. Единственото, което е различава от миналото участие е, че е влязла с благотворителна мисия, но не би си дала хонорара за нея, а само наградата,   ако я спечели.

Звездата Златка 2 – Русата, за която пък Кънчев направо излива реки от мед от устата си, по цял ден си сменя дрехите, говори само за любимия си Георги, когото забила в интернет и който е сегашната любов на живота й, непрекъснато играе роли, не показва нищо от истинското си аз, за което всички знаят и почти се е вживяла в образа на непорочно девойче, което няма търпение да се омъжи, да народи куп дечица и да им пее песнички. Вярвате ли й? Ние не.

Звездата Райна – хубаво момиче, фолкпевица, доста объркано, невярващо на мъжете и в любовта, кръшкащо от Брадъра по всяко време, излизащо на участия, когато си реши и маркиращо присъстие в Кащата. И все пак единственото, което не играе, опитва се да бъде себе си, влиза в конфликти, защитава тезите си и дори се опитва да противоречи на коалицията Златки. Една от многото фолкпевици и май нищо повече. Но пък сериозна кандидатка.

И един италиенаец, който за толкова време в България не може да говори български, но превъзнася страната, защото е успял в нея, водил е тв предаване, има три ресторанта, рапър е и даже му се родиха близнаци наскоро. Изключително позитивен, незаблежим, ненатрапчив и доста различен от италианския темпрамент, който би трябвало да покаже. Човек, който твърди, че ще спечели.

Това са звездите, избирайте!

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/Jtke-wjrpfQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *