Пет девойки ще укротяват опърничавия Пацо в собствения му дом

1

Пацо реве1„Укротяване на опърничавия“ е новият проект на Нова тв, което е напълно различно за нашенския ефир шоу. Негов главен герой е Панайот от – звездата от Big Brother, а сценарият е направен от екипа на „Горещо“.

Идеята хрумна на продуцентите на предаването веднага след като Пацо излезе от Брадъра. Той толкова страдаше, че не може да си намери подходяща половинка, че Венета Райкова го съжали и започна да му търси. Тя буквално обяви сърцето му на търг и веднага се намериха кандидатки, които да му изпратят любовни писма. Панайот старателно отговори на всяка мераклийка, вложи цялата си душа в кореспонденцията с тях, а с по-напористите и тези, които наистина го привлякоха, се уреди срещи на кафе.Панайот и мама1

Интересното е, че дамите стоически удържаха на сглядата и изслушаха всичките му тиради, както и бяха благосклонни към опитите му да ги сваля. Самият той се чувстваше малко в небрано лозе, но меракът му да се ожени се оказа по-силен от притеснението му да контактува с нежния пол. Сега след писмата и срещите на живо, Панайот и екипът са се спрели на пет претендентки да укротят опърничавия. С тях ще започне и риалитито, което ще се снима в дома на Пацо. Мартина, Мелиса, Невен, Надя и Юлияна ще бъдат заведени в Гълъбово и ще гостуват на бъдещите свекър и свекърва. Майката и бащата са въвлечени в шоуто от щурия си син и са дали съгласието си да участват. Сега красавиците не само трябва да се борят за сърцето на Панайот, но и за одобрението на бъдещите си свекър и свекърва. Те постепенно ще минават през препятствия, изпитания и изкушения, които са измислени от кандидат-жениха и от продуцентите.

Майката ще провери готварските им и домакинските умения, а бащата ще се наслаждава на сготвеното от петте евентуални снахи. Пацо ще пречи на момичетата да се докажат пред родителите им и ще ги отклонява от задачите. Шоуто обещава да е забавно и неподправено, защото в него участват обикновени хора, а не звезди. А където е Пацо, винаги има допълнително недоразумения и смях. Първият епизод ще е на 17 февруари.

ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/zh-eXOLfTj0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *