Песен за Бойко става тотален хит в нета

0
Бойко Борисов

Неизвестна досега на масовата общественост песен във възхвала на премиера Бойко Борисов оглася родния интернет от няколко месеца насам. Парчето е издържано в класически полка стил, но се отличава с твърд гаражен звук. Специалисти разкриват, че неоспорими доказателства за това са леките припуквания, които се чуват от време на време и които са недопустими за професионален  запис.

Въпреки това песента заплашва да се превърне в убийствен хит, защото в нея се коментират актуалните злободневни теми, които вълнуват цяла България. Идеята е поднесена игриво чрез закачлив и интуитивен текст, който не оставя и капка съмнение какво е настоящето и какво ще е бъдещето на милата ни родина.

Според разказа на неизвестния текстописец излиза, че всичко в държавата е на Бойко включая президент, парламент, прокурор и цялата опозиция. Дали това действително е така главният лирически герой не разкрива, защото през цялото време той е само пасивен наблюдател на събитията.

Бойко Борисов

Интересен факт отбелязват наблюдателни фенове на българската естрада, които не се поддадоха на всеобщата еуфория. Те посочиха много правилно, че песента е непълна и неточна, защото в нея липсват два от най – важните персонажи на днешния ден. В композицията никъде не се споменават имената на ромските перли Азис и Софи Маринова, които с помощта на висшите сили барикадираха родния ефир от няколко месеца насам.

Съгласно мнението на правителствени привърженици, популярната личност на премиера отново е използвана умело от манипулатори, целящи да спечелят евтина слава. По – настървени парламентаристи от квотата на ГЕРБ пък заявиха, че най – вероятно парчето е дело на завистници от БСП, които не могат да преглътнат, че дълго време ще бъдат втора сила в държавата след партията на ББ.

Чуй песента:

http://www.youtube.com/watch?v=a5qsu_vmWto

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *