Перверзия! Старци си купуват ученички

1

Трима сладострастни старци подмамвали ученички в апартамент, за да им…се радват. Удоволствието как да се снабдят със свежа плът им подсказал стар мераклия и паралия с три реституирани имота.

Рецептата била проста. Сядали на пейката до близка гимназия и започвали да оглеждат ученичките. Единият невинно броял двадесетолевки, все едно си проверявал портмонето. Момичетата сами спирали и питали – колко. Не всички, разбира се, а обиграни в професията на Сузана от прочутата картина на Тинторето. Девойките минавали като на парад и пенсионерите имали голям избор коя да си купят. За да пестят пари, тримата си взимали седмично по една мацка.

Това не е проституция, оправдало се в Детска педагогическа стая младо момиче, което бе хванато от родителите си да излиза от дома на единия дядо. Те нищо не могат да ми направят, защото отдавна са импотентни. Карат ме да им потанцувам, после да се съблека бавно. Обичат да бъркат в гащичките ми, или сами да ми свалят сутиена, а ръцете им направо треперят. Постепенно се разпалват, стават червени, даже веднъж се уплаших единият да не получи удар. Някои обичат да си играят с гърдите ми, а други да ме щипят по дупето.

Сеансите траели около час, а после момичето грабвало 50 лева и тръгвало по магазините. По-беден пенсионер наскоро получил инфаркт, като преди това примамил 6-годишно циганче в дома си за пет лева. Малката толкова го разпалила, че той не издържал на напрежението и се озовал в болницата. Полуголото дете тичало край линейката и гневно повтаряло – той ме излъга и не ми даде петте лева.

Цигани принуждават децата си да забавляват дърт педофил. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Уникални сте в тоя сайт. Авторката да си прегризе вените, защото е едно вредно за обществото, психично болно шимпанзе!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *