Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Уникално! Пернишки лекар дава болнични срещу наденици и кайма за кюфтета!

Ощетената госпожа Божинкова

Следващата история е изключително точно описание на конюнктурата в България и ясен показател за безсърдечието на българските лекари. Корумпирани „специалисти” са оставени да си разиграват коня на воля, без да се интересуват от последствията върху здравето на пациентите.

Г-жа Божинкова от Перник разказа, че наскоро й се наложило да дава рушвет под формата на наденици и кайма на местен лекар, защото не се чувствала добре и трябвало да излезе в отпуск по болест. Това тя разказа пред камерите на „Господари на ефира” и допълни, че освен вкусните специалитети, е бръкнала в джоба си и за сто лева в брой.

Въпросният медик се казвал д-р Танков и още при първото посещение на жената в кабинета му станало ясно, че човекът е доста наблюдателен и пресметлив.

„Когато отидох първия път при него минах метър, защото тогава и представа си нямах, че трябва да му занеса нещо. Когато след това отидох за болничен обаче той заяви, че ме наблюдава и е разбрал, че съм на работа в хранителна верига, където имало промоция. Разни неща му трябвали много спешно, защото щял да си заминава за вилата. Веднага изтичах и му занесох, след което ми написа болничните” – разказва потресената гражданка.

Лекарите съветват да ядем само прясно месо

След това отново и се наложило да го посети в кабинета и тогава оправният лекар ребром си поискал поредната доставка на кайма и наденица. Работата стигнала дотам, че госпожа Божинкова трябвало да си подготвя документи за ТЕЛК. Специалистът Танков обявил, че с бумащината не е свършила нищо, но той щял да й помогне, ако и тя стори същото за него.

Жената му казала, че не може да си позволи заради безпаричие, но докторът контрирал, че са необходими поне сто лева. Тогава обаче Божинкова решила да действа. Намерила стоте лева и в афекта си решила да звънне и на полицията. За нейно учудване ченгетата показали готовност да заловят злосторника и на секундата сформирали екип. За да се доведе работата докрай, за подготвяната акция знаели само три или четири души от местното подразделение на икономическа полиция.

Органите предупредили жената да си мълчи, защото срещу този багабонтин и преди били подавани сигнали. Тогава обаче отнякъде изтекла информация и той бил предупреден. В тези случаи не взел парите, а си свършил работата както трябва.

Този път обаче Танков ударил на камък. Три млади полицайчета се маскирали като пациенти, а ощетената жена влязла в кабинета с мобилен телефон, който бил оставен на линия. Разговаряли минута, след което му дала парите и викнала служителите. Когато те нахълтали в кабинета, г-жа Божинкова показала къде злосторникът е мушнал белязаните пари и го заловили.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=DujLZDfjs8o

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *