Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Пенсионер върти харем от 60 секскукли – с видео

секскуклиАнглийски пенсионер има харем от 60 съпруги. Жените му не говорят, а безропотно приемат всички прищявки на мъжа.
Едуард Куорт притежава най-богатата колекция от секс кукли в света. Неговите 60 манекенки са направени от силикон и на пръв поглед поразително приличат на живи.
Пенсионираният държавен служител Едуард никога не е бил женен, но се отнася към пластмасовите си красавици като примерен съпруг. Той подбира внимателно дрехите им, подрежда ги в различни ъгли на къщата, поставя ги в различни ситуации. Една от секскуклите облича в булчински одежди и се снима с нея като на сватбено тържество. С други разговаря все едно в обичайна семейна сцена. Разбира се, с всички тях Едуард споделя ложето си.
Макар и безмълвни, изкуствените красавици никак не са евтини. Всяка от тях струва около 5 хил. евро, като някои са и по-скъпи.

Може да не ви се вярва, но това е силиконова секскукла

Може да не ви се вярва, но това е силиконова секскукла

Силиконовият материал е подбран така, че при допир да имитира човешката кожа.
Едуард не е единствееният любител на неодушевените хубавици. Най-големият пазар за секскукли е Югоизточна Азия, а на особена почит те се раадват в Япония.
В Страната на изгряващото слънце наапример работят 70 публични домове, чийто служителки са от силикон. Всеки клиент може да избере своята бездиханна партньорка, след което да се усамоти с нея в някоя от стаите. По желание на посетитуля, характеристиките на девойките се променят, коригират се цветът на косата, лицето, размерът на гърдите и пр.

И куклите правят секс! ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *