Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Пенсионер в болница след бой за евтини банички

Пенсионери се сбиха за евтини банички

Майор от запаса попадна в болницата с леки наранявания, след като се сби с конкурент на опашка за евтини банички в Перник. Общественият конфликт се разразил, когато нахална баба се опитала да пререди кротко чакащите хора и си направила оглушки при тяхната забележка.

Пенсионираният офицер излязъл с по-твърд характер и наругал наглата дама, но тя не му останала длъжна и го анатемосала пред всички. Когато чул, че го обиждат на майка, 75 годишният мъж се разлютил напълно и бутнал нахалницата.

Тогава на помощ се притекъл съпругът на скандалджийката, който стоял в засада на близка пейка. Той надделял в заформилото се меле, защото бил доста по-млад и пъргав. Останалите хора се намесили и защитили майора, който бил в правото си. В края на свадата, военният се оказал с леко охлузване по дясната скула и след като си купил банички, отишъл в болницата на промивка. Там почистили ожуленото място с реванол и го изпратили за домашно лечение.

Банички

Перничани разказват, че конфликтите за евтини банички вече станали ежедневие заради бедността на възрастните хора. Преди известно време местна закусвалня определила намаление от петдесет процента на всички закуски, които не са продадени до края на официалното работно време. Това накарало стотици пенсионери да се стичат от всички краища на града, за да си осигурят изгодна вечеря, дори и само от хлебни изделия.

„Само промоциите на започналата да се разваля храна ни спасяват. Всеки ден пътувам с градския транспорт до центъра, за да си купя поне вкусна баница. Иначе ще трябва да караме само на чист хляб със сол” – ракзава 69 годишна жена.

Преди няколко месеца в Плевен се стигна до сблъсъци между пенсионери, които чакаха на опашка за преоценен хляб. Находчив търговец пусна промоция на хляб с изтекъл срок на годност и това предизвика километрични опашки от възрастни хора пред магазина му.

Зла бабичка бие човек:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

3 кометара за Пенсионер в болница след бой за евтини банички

  1. Fifi Отговор

    06.03.2012 в 6:34

    ТЮФЛЕЦИ ТОВА КОМЕНТИРАЙТЕ НЕ ИРИНА ИЛИ УРАГАНКА.

  2. Гюро Отговор

    06.03.2012 в 11:15

    Пак ли ПЕРНИК? Явно в тоя град нещо не е наред щом и младежите и пенсионерите са:БЕЗ АКЪЛ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *