Пенка вдигна бунт: Дайте ми пресата иначе ми яжте пу*ката!

3

Пенка сутиенОще първата сутрин в Къщата карибката Пенка вдигна олелия до небето, че не са й дали пресата за коса. Тя не можела да ходи чорлава през другите и обяви бунт. Ако не ми дадат пресата, няма да стана от леглото. Ще си стоя тук завита, ща стачкувам, няма да ям, но няма да тръгна с рошава коса, заинати се тя. 

Няколко души се опитаха да я вдигнат, но тя се инатеше и се завиваше през глава. Какви са тия риатити програми? В едната не ми дадоха дрехите два дена, тук пък не ми дават пресата, която сама си носа. Да я усмири успя само Маги Желязкова.  Ти си на 20 години и не можеш да зависиш от някаква си преса. Харесвам те повече с разрошена коса, отколкото с тия букли, с които влезе. Бъди естесвена и хората ще те харесат такава, каквато си. Виж ме мен. Аз дълги години съм била модел. Виж и моята коса.  На ниикого не са му дали нито машата, нито четката, нито пресата. Всички сме рошави. Но ти направо си чаровна.

Наистина ли ме харесаш, попта недоверчиво ромката и седна в леглото си. Да. Ти си много по-хубава от някои тук, увери я Маги. Това даде криле на изплашеното момиче и то скочи от радост. Така макар и късно, карибката се вписа в колектива. Но веднага го облещи, като тръгна към банята по сутиен и прашки. Мъжете забипа погледи в закуската си, а Пенка попита какво нередно е направила пък сега. Аз си харесвам тялото, значи и вие трябва да го харесате, заби абсолютна логика момичето.

Най-бързо от нейната логика прихвана Русата Златка. Тя също се съблече предизвкателно, преди да влезе в банята. С което хвърли всички в шок, а Недялко чак се скри под водата в басейна, за да медитира.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

3 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *