Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Пенка от „ВИП Брадър“ пъшкала на с*кс телефон

Пенка Георгиева, колоритната участничка в конкурса „Мис България“ и в актуалното издание на „Биг Брадър„, има нов мъж до себе си от почти 4 месеца. Въпросният господин обаче не й е спонсор, какъвто беше бившият й приятел Пуфи, с него тя изживява истински романс. „Той е с много по-голям размер“, похвали го на влизане в Къщата момичето с „кърибското тяло“.

Пенка обича да позира и да показва „кърибското си тяло"

Пенка обича да позира и да показва „кърибското си тяло“

За Пуфи, който се прослави като неин финансов благодетел покрай участието й в конкурса „Мис България“, Пенка е категорична, че няма да го върне в живота си. По думите й Емил, както е истинското му име, сам си бил виновен за разбитото сърце. Той две години я издържал и задоволявал всичките й прищевки, докато един ден не му хрумнало, че трябва да получава и нещо в замяна. „Искаше да прави с*кс с мене“, обясни кандидат-миската непосредствено преди да влезе при съквартирантите в шоуто на Нова тв.

58-годишния Пуфи атрактивната ромка срещнала покрай работата си на рибна борса. Тъй като нямала пари да си купи сандвич, колегата й започнал редовно да я черпи. Щедростта му бързо се пренесла от службата в свободното й време – двамата започнали да излизат и по заведения. Пенка ходела и в дома на спонсора си, но тези срещи не породили никаква интимна близост. Или поне така се кълне самата ромка. Тя твърди, че просто се грижела Пуфи да не е самотен, пък той – нищо да не й липсва.

Пенка ГеоргиеваВ един момент Пенка и благодетелят й дори заживели под един покрив. „На ден ми даваше около 50-60 лева за фризьор, козметик, маникюр и за джобни. За месеца повече се ръсеше, защото аз, като си харесам нещо, не го питах – може ли, а казвах – трябва. Две години бяхме заедно, но никога не съм имала намерение да лягам с него. Той, като ми каза, че има такива желания, в мен се породи една омраза. Наричах го с грозни имена. Като Гарганел например. Скачала съм му и на бой. Гладът е по-силен от тока и има някои си разтварят краката, за да ядат, за да имат поне 5 лева в джоба. Аз не го направих. Ако исках, щях да приема брак с него, да му взема парите, да легна с него и сега да съм по-добре. Но не пожелах. Никога няма да стана попивателна гъба, няма да позволя някой да се бърше с моето тяло“, разправяла е циганушата.

Тя е израснала в дом за сираци, където приемат деца от 2 до 7-годишна възраст. Майка й я изоставила, когато баща й влязъл в лудница. Родителката й не смогвала да изхранва нея, брат й и сестра й.

„Никога не съм се сърдила на майка си, никога не съм я упреквала. Напротив, много я обичам и като цяло много обичам семейството си. Уважавам ги всичките, защото кръвта вода не става. Аз за нищо не я упреквам. Напротив, аз съм й благодарна, понеже, ако бях мамино момиченце, нямаше как да се справям в живота като цяло. Така че домът, пансионът и улицата ми дадоха добър урок.

От тук нататък човек може само да се учи и да става все по-борбен“, философстваше Пенка след излизането си от конкурса „Мис България“.

Пенка твърди, че била тормозена от възпитателките в сиропиталището, в което израснала. Лелките карали нея и другите деца да чистят и оправят леглата вместо тях. Често ги и биели. „Когато баща ми се пооправи и излезе от лудницата, ме изписа от дома и ме записа в пансион“, споделя ромката.

По онова време най-голяма опора й бил брат й, който й е батко с 4 години. „Винаги ни е насочвал в правилната посока, винаги ни е помагал. Защитаваше ни мен и сестра ми да не ни тормозят и да не ни бият, понеже в пансионите непрекъснато имаше изнасилвания, побоища“, казва мургавелката.

С новия мъж в живота си. „Той е с много по-голям размер", похвали го Пенка

С новия мъж в живота си. „Той е с много по-голям размер“, похвали го Пенка

Когато заживяла майка си, животът и не се подобрил кой знае колко. Тънели в мизерия и глад, а на 15 години Пенка загубила девствеността си. Тогава обитавали общинска къща в Нови Искър заедно с още пет семейства.

„Беше с Миглен, с когото сме израснали. Излъга ме, че ще ходим за дърва, и правихме с*кс в една детска градина. Не се възпротивих, защото по-добре да е с някой, когото познавам, а не с някой льольо“, разкрива Пенка.

След Миглен около нея се навъртали доста мъже. Тя обаче не им обръщала внимание. Били все чичковци. „Мен по принцип все дъртаци ме свалят“, вдига рамене атракцията от новия „Биг Брадър“. Тя не откликвала на ухажорите си, тъй като била съсредоточена в подпомагането на семейния бюджет.

Първата си работа намерила в София, където със семейството й се пренесли от Нови Искър. Живеели на квартира, която пак била доста мизерна.

Пенка станала хигиенистка в цех за пилета. Графикът й бил натоварен – 5 дни нощна смяна, 5 дни – дневна. Получавала 500 лева на месец. Един ден обаче се случило така, че загубила работата. Тогава пак помогнал брат й. Той разговарял с кръстницата им, която се трудела като „джиесем операторка“. Не, не работела в някой кол център, а на с*кс телефон.

„Нямахме пари и брат ми отиде при кръстницата. Попита я дали може да уреди и за нас телефони. Имах 15 телефона. Непрекъснато звъняха, даже и докато бях в тоалетната. Звъняха ми, ако биринките им са рипнали, ако са самотни или пък искат на карти да им гледам. Дрънках им разни глупости, пъшках, охках за 5 стотинки на минута“, обяснява без да се изчервява риалити звездата.

Преди да отиде на рибната борса и да срещне Пуфи, тя претърпяла няколко крушения в любовта. След тях стигнала до заключението, че „мъжете са просто необходимост, да си начешеш крастата, сайдера и толкоз“. Решила да не допуска да се влюби, за да не разбият отново сърцето и.

Вече й се било случвало, и то няколко пъти. „Преди да си изкарам този извод за мъжете, са ме лъгали, чукали и зарязвали. Няма как, държала съм се и аз като човек, давала съм това, което се очаква от мен. А са се държали с мен по долен начин. Когато започнах да се държа аз така, като започнах връзки, видях, че доста повече печеля, отколкото да съм влюбена. Затова – мачкай, за да не бъдеш мачкан“, разкривала е философията си Пенка в интервю.

Сега, след като е сложила край на взаимоотношенията си със спонсора Пуфи и е срещнала новото си гадже, тя пак е повярвала в любовта.

 

Не знае да чете и пише

Пенка има сериозни пропуски в образованието си. Тя срича, когато чете, а правописът й направо е плачевен. Според нея България се пише Волгария. Мургавелката е виждала книги, но не е прочела ни една. Затова й е доста сложно да изрича някои думи. Вместо „проституирам“ тя например казва „простотурвам“.

Училата до 4 клас цигануша успя да обогати речника си, докато участваше в риалитито „Мис България“. „От момичетата в конкурса научих няколко думи – елементарно, фрапателно и фрапантно“ доволна е тя.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *