Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Пениса Кънчо ще учи децата на безопасен секс

Пенисът Кънчо

Пенисът Кънчо ще учи младите българчета на безопасен секс. Сега той живее в малка диплянка, която е създадена по идея на Столичната здравна инспекция и вече се разпространява сред тийнейджърите в софийските училища.

Идеята на здравните инспектори е чрез нетрадиционната книжка да се създаде сексуална култура у подрастващите, които са най-често изложени на риск от прихващане на венерически болести и СПИН, заради своята наивност и неопитност. От РЗИ допълват, че комиксът е насочен най-вече към хлапетата на 15 годишна възраст, при които пубертетът вече гори с пълна сила.

Основната цел на инициативата е да насочи вниманието на хлапетата към навременната употреба на презервативи и да ги накара да разберат, че те са предпазни средства, а не балончета за надуване.

Пенисът Кънчо

Кънчо обяснява на нормален език как се слага презерватив и илюстрира действията си с подходящи картинки. Вниманието на читателя се приковава още с встъпителната реплика главния герой Кънчо, който заявява, че се е събудил и е готов да се труди.

Устатият пенис преминава увертюрата уверено и демонстративно се опитва да надене подходящата за него дреха, която естествено е презерватив. Той се мотивира, като заявява „Налага ми се често да се предпазвам вещо”. Естествено, първият опит е неуспешен, но това не обезсърчава щурмовака, който обяснява старанието си с желанието, да се „предпази от СПИН и от зарази”.

Накрая екипът е облечен както трябва и Кънчо призовава:

„С дрешки винаги бъди, щом любов ще правиш ти”

Азис преподава уроци по сексология:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

5 кометара за Пениса Кънчо ще учи децата на безопасен секс

  1. Кънчо Кънчев Отговор

    08.03.2012 в 11:16

    Чувствам се , и предполагам и не само аз ,лично обиден ! Защо не му измислихте друго име на пениса ,ами точно Кънчо ?! И сега моя внук ще се чуди детето, дали има Кънчо в гащите или дядо му е пенис , станах за подигравка на близки и познати . Кой ще ми компенсира това ,умниците от Столичната здравна инспекция ли , що не взеха да го кръстят пениса Б….. , а ?!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *