Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Пеньо няма да влиза в Биг Брадър заради ревнив любовник

Пеньо

Панайот не е причината за отказа

Изключително интересна е историята на нежния Пеньо от Биг Брадър 3, за когото до последно се очакваше да влезе и в настоящото издание на риалитито. Днес неочаквано стана ясно, че най – вероятно това няма да се осъществи, въпреки напъните на продуцентите да зарадват неговия голям „приятел” – Пацо от Гълъбово.

Самият Пеньо разкри при поредния разговор с хора от екипа, че в действителност причината за отказа му не е Панайот. По медиите от около седмица се тиражира слухът, че русокосият плейбой ще му натроши кокалите ако го види и поради това нежният запалянко не смеел да се напъха в къщата в Нови хан.

Пацо

Истината обаче е, че познатият като Парис Пеньо имал страшно ревнив любовник, който и дума не давал да се обели за участие в брадъра. Той бил дребен, но изключително зъл и напорист. Още при първия разговор издал тотална забрана дори да му се споменава за това и заплашил с мигновена раздяла.

Освен това самият Пеньо с половин уста споменал, че предлаганият от продуцентите хонорар му се вижда нещо много малък. Като го знаели какъв е шматарок, бизнес акулите опитали да го минат със 7-8 хиляди лева, за да им направи предаването. Все пак нищо не е окончателно и почитателите на това предаване може би все пак ще имат възможност да се насладят на своя любим Парис.

Виж Пеньо и Пацо при Венета Райкова:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *