Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Пеньо Мангъров предаден от любовница

  Криминалният престъпник Пеньо Мангъров, който беше арестуван в понеделник, е предаден от бившата си любовница Соня Алексиева, се разбра от нейни колеги.

Пеньо Мангъров

Пеньо Мангъров

Тя е бивша прокурорка по дело за изнасилване срещу него, но изненадващо напусна работата си, пленена от чара му. След това го защитаваше в съда като адвокат. Двамата дори бяха сключили боак в затвора но Мангъров я зарязал преди няколко години. Огорчена от отношението към нея, най-вероятно е дала показания пред разследващите за участието му в две убийства в Чехия, където се е подвизавал в края на 90-те години.

Бившата прокурорка Соня Алексиева дълго била влюбена в престъпника с опасен чар Пеньо Мангъров, дори след като се развели.

Страстният романс на прокурорката и Мангъров започва в съдебната зала

Страстният романс на прокурорката и Мангъров започва в съдебната зала

През 2004 година той е осъден за изнасилване и лежи в затвора. Излиза през 2010 г., а на следващата отново е арестуван по жалба на жени, които първо се влюбват в него, а след това ги изнудва за пари или ги принуждава да проституират.

Докато тече разследването, той е пуснат от ареста. Официално от МВР и прокуратурата мълчат за какво е поредното му задържане в понеделник.

В Чехия той е осъден за две убийства, но присъдите са отменени на втората инстанция, а случаят е висящ.

Двете убийства в Прага са извършени през 1998 г. Жертвите са богат бизнесмен и вдовецът Иржи Витек. Поръчители на убийствата според обвинението на прокуратурата в Прага са Мартина Шиманкова, съпруга на бизнесмена Зимерман, и тъщата на вдовеца Витек. Посредник бил частен детектив. Мангъров поел поръчките, за да спечели пари, защото бизнесът с кражби на автомобили по това време бил замрял. Веднага след убийствата той се връща в България, където е арестуван за изнасилването.

След като напуска затвора предсрочно, Мангъров отново пуска чара си пред заможни дами, които омагьосвал с обещания за щастлив живот. Те се влюбвали силно в него и заслепени, изпълнявали всичко което им каже. Когато започвали да се осъзнават, че ги будалка, той предприемал потвърди методи за печелене на пари от тях.

Сред любовниците му е Ели Кузмова, победителка в един от сезоните на „Биг Брадър“. Очаква се Петьо Мангъров да бъде разследван за няколко изнудвания над жертвите си, както и за двете убийства в Чехия, които все още остават неразкрити след оправдателната му присъда.

Според запознати бившата прокурорка Соня Алексиева ще бъде разпитана за престъпленията му. Дълго време тя отказвала да съдейства на полицията, защото въпреки всичко продължавала да го обича. Разследващите се надяват на отрезвяването й, за да посочи всички улики, които е събрала по време на любовната им връзка.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *