Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Педофилът Владо Кузов: От сутрин до вечер съм на Подуене

Аз съм жертва на политически заговор и всички обвинения към мен започнаха, когато станах член на АТАКА, оплака се на приятеля си Карбовски в ефир известният педофил Владо Кузов. Нито съм педофил, нито съм дебнал малки момченца.

 На Подуене ходя, за да посрещам приятели от влака. Снимали ме там и после ми лепнаха обвиненията, че преследвам малки момченца, каза адвокатът. А свидетелствата на Цветан, с когото си блудствал, когато е бил на 13 години, попита Карбовски. Ти си виновен, избухна изведнъж приятелят му. Ти обеща на детето, че ще му купиш колело, за да свидетелства против мен. Какво колело бе, зачерви се разярен Карбовски. Заради тия твои думи шест месеца давах показания в полицията, че не съм обещавал на никого никакво колело.

В това време , за да го доизнерви, Кузов пусна на диктофон записа на предаването, в което гостува на Албена Вулева и двамата коментират двуличието на Карбовски. Водещият все пак се опита да успокои топката и попита бившия депутат защо не се е оженил, защо няма приятелка и защо не си признае с ръка на сърцето, че е гей. Да си гей не е срамно, обясни му той. За да го издразни докрай  Кузов каза, не съм педофил, не съм гей, делото беше политическа поръчка, но ако искаш да си направиш предаването мога да ти заявя – от сутрин до вечер стоя на Подуене и дебна момченца. Не си на Подуене, а си се преместил на лов на Сточна гара, парира го Карбовски и цял живот ходиш с маска. В отговор Кузов иронично натисна копчето на диктофона, разнесе се гласът на Вулева и Карбовски най-после излезе от кожата и изрева: „Спри го, защото ще те набия!” Режисьорите в този момент най-пуснаха рекламна завеса.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *