Педофил пребива и изнасилва деца в Девин

0

Изродът първо изнасилвал децата, а после ги карал да правят секс пред него

Сексуално насилие над деца
Сексуално насилие над деца

Поредната ужасяваща история за сексуално насилие и садизъм над деца, потресе България днес. Толкова скандално зверство е трудно да се опише с обикновени думи и ни кара за пореден път да се запитаме кой, по дяволите, позволява на подобни психопати да живеят на свобода и необезпокоявано да съсипват човешки съдби.

Съвсем доскоро, никой от гражданите на Девин не е предполагал, че сред тях живее истинско чудовище. 27 годишният Н. З. Т. обичал да се забавлява с малки момченца, които пребивал, изнасилвал, малтретирал и унижавал сексуално по всички възможни начини, въпреки тяхната съпротива.

Арестуваха педофил, изнасилвал момчета
Арестуваха педофил, изнасилвал момчета

През месец май 2012 година, изродът набелязал първата си жертва. 14 годишният Д. З. Д. бил подмамен на „разходка” в околностите на Девин, където нищо неподозиращото момче е зверски пребито и след това принудено да прави секс. Извращенията продължават с течение на времето, като Н. З. Т. предпочитал да води пленника си в изоставена къща.

След известно време той успял да примами още едно момче на същата възраст, с което постъпил по същия начин. Първо го смазал от бой и го изнасилил зверски, след което го заплашил да си мълчи. После намерил и трета жертва. Издевателствата обаче не спрели дотук.

В един момент извергът решил да събере всички момчета на едно място, за да приведе в изпълнения поредния пъклен план. Замъкнал ги в землището на малко селце в близост до града и след заплахи и побой, принудил тримата да правят секс пред него, а той се наслаждавал на гледката и маструбирал.

Извращенията продължили от май до юли, като за това време всички потърпевши са изнасилвани многократно. Едно от децата не издържало и се оплакало на родителите си, които на секундата подали сигнал в полицията. До няколко дни изродът ще бъде изправен пред съда в Девин, където ще трябва да отговаря за зверствата.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *