Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Печалбите от тотоистерията пълнят дупките в бюджета – с видео

pariТотоистерията се подклажда нарочно от управляващите, за да се пълнят дупките в хазната от седмичните постъпления от продажбата на тото фишове. Колосалният джакпот, който вече достигна 4, 5 млн. лева, се държи умишлено, за да изкушава народа. Такива мнения породи съмнителното оцеляване за поредна седмица на огромната сума.

Хиляди минават на седмица през тотопунктовете с надеждата да станат милионери. За по- сигурно повечето мераклии пускат по 2-3 фишчета. Печалбите, които отиват в спортния тотализатор са огромни. Но какво става с тях? Все повече хора са на мнение, че част от парите отиват в държавната касичка.

До момента, през 2004 и 2005 са се събирали най- големите

Опашки се вият пред тото- пунктовете в страната

Опашки се вият пред тото- пунктовете в страната

джакпоти – над 5 млн. лева. Според социолозите, трупането на огромна тото печалба, винаги става преди избори или по време на криза.

Съмнения има и около късметлиите, които накрая успяват да спечелят. Никой не вярва, че това са случайни хора, но бедния българин все пак си пуска фиша със сляпа надежда. Нима държава, която години наред краде от народа, накрая ще направи някого милионер? Пълни глупости! Джакпотът е само примамка, за да се напълни някоя партийна каса или, както е в случая, да замажа грешките на безпомощни министри, които не знаят как да вкарат пари в държавата.

Дори печелившата комбинация има начини да се нагласи. Защо ден преди тиражът тото- пунктовете затварят?

Нешка Робева, която беше член на Управителния съвет на тотализатора, подаде оставка точно заради подозрения, че се манипулира тегленото на печелившите числа. skandalno.net

Нещастната съдба на един тотомилионер – той изчезва, а дъщеря му умира. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *