Пазят Бойко от атентат, той плаши с рязане на глави

1

Усилени слухове за покушение над ББ изкараха охраната му извън релси

Бойко Борисов
Бойко Борисов

Съществува реална опасност от атентат срещу Бойко Борисов и това е причината той да се крие, отказвайки всякакви разговори и коментари на тема избори. Според последните сведения, бившият министър – председател е засили охраната си, а на момчетата е наредено да не дават и на пиле да прехвръкне покрай него.

Заради страха от покушение, Борисов въобще не е ходил дори и до НДК в изборната нощ, говори се, че не е стъпил и в партийния щаб. Негови съседи пък споделят, че в момента се е подключил в своята къща в Банкя, а зоната около имението му е завардена от служители на НСО.

ГЕРБ ще управляват в опозиция
ГЕРБ ще управляват в опозиция

В интерес на истината Борисов се появи вчера съвсем за кратко и сподели намерението си да реже герберски глави по местата, където неговата партия се провали на изборите. Пред журналисти той изрече заплашително „почакайте и ще видите”.

След това обаче никой от най – близките му дори не знаеше къде е заминал, а всички се разтреперваха само от мисълта да му звънят по телефона. Някои отдадоха това на емоционалното изтощение от изборите.

Припомняме, че заради безхаберното управление на ГЕРБ по време на предния мандат, Борисов и компания изгубиха голяма част от позициите си. Сега специалистите прогнозират тежки години за тях, тъй като на практика те ще бъдат малцинство в новия български парламент. Междувременно БСП, ДПС и Атака започнаха усилени преговори за коалиция.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=2w3Pl92EQGY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *