Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Пазете се! 500 опасни сгради дебнат в центъра на Пловдив

Изгнила тераса заплашва пловдивчани в центъра

500 сгради в центъра на града под тепетата са изключително опасни за всички случайни минувачи, тъй като могат да рухнат неочаквано във всеки един  момент.  Въпреки огромната заплаха, която дебне жителите на Пловдив отвсякъде в централната част на града им, като най  –  страшни могат  да се определят прогнилите тераси и падащите мазилки.  Районният кмет на града  Райна Петрова вече  е сформирала 3 екипа от специалисти, които да направят оглед на опасните обекти и да алармират гражданите, къде да бъдат по – внимателни, когато преминават.

500 опасни сгради застрашават здравето на минувачите в центъра на Пловдив

Райна Петрова заяви още, че за да не се  случи все пак някой трагичен инцидент, тя лично е разпоредила на всяка опасна сграда да бъде поставен съответния предупредителен знак.  Успокоителното според районния кмет в нелепата ситуация със „сградите убийци“  все пак е, че миналата година техният брой е бил два пъти по  – голям.

На всеки собственик на неподдържан имот, който застрашава здравето и живота на пловдивчани, ще бъде  съставен констативен протокол  и предписания, как да бъде поправена сградата и в какъв срок, за да не бъде  срутена.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *