Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Пазачи от Софийския затвор изкарват по 20 бона на месец от наркотици

zatvorНадзиратели в Софийския затвор печелят по 20 бона на месец от продажба на наркотици на лишените от свобода. Зад стените на най- охраняваното място в столицата да се снабдиш с дрога е много лесно. Единственото, което ти трябва са пари, за да платиш на надзирателите дилъри, разказва бивш затворник.

Пандизчиите измислят най- различни лъжи за пред близките си, за да им изкопчат 2-3 000 лева за наркотици. Защото зад решетките дрогата е най- луксозната и скъпа стока. За една доза трябва да се бръкнеш с 300 лева. Дори да се снабдиш с телефон е по- евтино – към 200 лева.

Как надзирателите вкарват наркотиците в килиите? Дрогата, обикновено хероин, се скрива

Много надзиратели припечелват като дилъри

Много надзиратели припечелват като дилъри

 в цигари. Фасът се разрязва на две и най- отдолу се слага наркотикът. Цигарата се запълва отгоре с тютюн и така се обработва съдържанието на цяла кутия. После цигарите се предават на затворниците, които са си поръчали. Тъй като най- дефицитната стока зад решетките са спринцовките, обикновено всички се бодат с една.

Истината е, че има цели отряди, които са се заразили един друг със СПИН. Повечето обаче дори и не подозират. Управата на затвора пък също няма полза да се разберат същинските мащаби на разпространението на СПИН- а.

Можеш да се заразиш още с влизането си в зандана, дори да не друсаш. Обичайна практика между пандизчиите е да „посвещават” новобранецът с групово изнасилване. Жертвата не може да се оплаче – заплашват го, че ще го убият с наркотици мускулно.

Истината за Централния софийски затвор. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *