Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Павел Чернев: Мира Радева е мафиотска мърша!

Павел ЧерневНационалистът Павел Чернев се оказа скрита лимонка и вместо логично да мрази политическия си враг Мишо Шамара, той неочаквано насочи стрелите се против Мира Радева. Повод за гнева му беше изпълнението на триото Ани, мъжът й Джеред  и Ивайло, любовника на Мира в импровизирания конкурс „Златният Орфей“.

И каква стана тя? Трима от семейството пеят, четвъртият ги оценява, размърмори се Чернев, понежи той и Мира бяха в журито. Аз давам последно място на твоята дъщеря, зет и гадже, първо защото избраха англоезична песен. Останалите пяха български, защото това е българският ВИП Брадър, не американският. Освен това дъщеря ти може и да пее хубаво според стандарта на американците, но за мен тя няма сила на гласа, едва едва се чува, може и песента да не й подхожда, не знам, но не пее добре.

Напушен от нагласения конкурс, Чернев отиде в банята и хвана за слушател манекена Мариян, който всъщност става неволен изповедник на всички. Ти знаеш ли коя е Мира, запени се той. Тя е човек на мафията. Изпълнява поръчки на мафията. Понеже агенцията й беше най-голямата, се спазаряваше с разни партии да им сложи три процента отгоре и хората се подвеждаха. Мира22На по-малките пък даваше ниски разултати и избирателите се манипулираха. Те си казваха – защо да гласувам, кат моите няма да влязат, я по-добре да заложа на сигурно.  И така отклоняваше гласовете за малките партии към големите. Тя е толкова корумпирана и продажна, че трябва всеки да внимава с нея. Влиза във всякакви политически игри, стига да падат пари. Тарикатка от класа!

Колко милиона е прибрала от удобни проучвания, не мога да ти кажа. Но всички я знаят като най-богатата. Обаче сега яко се нацепи. Даде едни 13 процента преднина на ГЕРБ, а те и три процента нямаха и избухна скандал. Колегите й просто я отлъчиха. Обвиниха я открито в лъжа и манипулации. Говори се, че сега никой не й поръчва проучвания и е пред фалит. Иначе щеше ли да се зарови в тая яма тук – в Къщата. Никога! Другата й цел е да лансира дъщеря си като певица в България. И да си избие инвестициите по образованието й. Внимавай с нея, опасна е! – заяви националисът. Мариян каза, че ще внимава.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Павел Чернев: Мира Радева е мафиотска мърша!

  1. Сами Отговор

    24.09.2013 в 10:05

    Е, че прав е човекът

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *