Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Пацо става татко!

Надя на ПацоПанайот, печално или весело известен от участието си в „Биг Брадър“, намери с помощта на Венета Райкова своята половинка.

След дълги мъки, изпитания, недоверие, детектори на лъжата какво ли не, гълъбовският плейбой откри половинката си не само за пред камерата, но и в живота. Той не й подари една кола и да я отпрати, като Ицо Стоте манекенки или Малък Тошко, а си я прибра и прие присърце факта, че тя ще е жената на живота му.

Панайот4В дълго продължилия кастинг, той се спря на 19 годишната Надя от Пловдив, която работи като козметичка и има големи…чашки на сутиена. Пацо твърди, че не е сбъркал, като я е избрал, защото шестото и седмото чувство му говорели, че това е тя и че не е дошла в предаването да се показва по телевизията, а заради самия него, защото го харесва и обича. Надето потвърди, че си харесва мъжлето и двамата вече са неразделни. Но не спомена, че опърничавият продължава да си е такъв и понякога й бяга по тъча. Пацо много обича да ходи при приятеля си Константин и да друса телеса в дискотеката, а в това време половинката му умирала от ревност и била уверена, че й изневерява. Тя непрекъснато пращала агенти след него да й докладват къде ходи и с кого ходи, държи ли се прилично и сваля ли мацки.

Въпреки че досега не го е спипала в изневяра, дамата се оказа много собственически настроена към него и реши да му стегне юздите още в началото на връзката им. Два твърди характера се сблъскаха и не е ясно кой ще надделее. Засега Надя е замислила да върже пича вкъщи с прастарото женско средство – като забременее и му роди бебе. Тя обяви, че е готова да го направи, макар че е твърде млада да се върже с отроче. Той също е съгласен, понеже пък вече бил на 30 години и му е време да става татко. Но понеже е компетентен по всички въпроси, не е ясно кой от двамата ще ражда бебето – Надя или Пацо.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

3 кометара за Пацо става татко!

 1. vanya Отговор

  20.03.2013 в 17:31

  abe vie normalni li ste, da ni zanimavate s tozi degradiral ………….. i az ne znam kak da go nareka..protiven tip

 2. българин Отговор

  06.06.2016 в 13:18

  на сайта „Трансферите в Бундеслигата – лято 2015“ в blitz. bg (от 2 септември 2015 година) пише важни коментари за християнството

 3. ---------------- Отговор

  06.06.2016 в 13:19

  Ще напиша нещо интересно – Един добър човек би желал на бежанците днес /и въобще на всички хора/ да живеят добре и човешки /и да имат работа и мир в техните държави- и където и да се намират по света/, а не да измрат от вируси, атентати, в газовите камери и прочие /да не забравяме, че и българи в миналото са били бежанци- и че след 1989 година и много българи търсят препитание и оцеляване в чужди държави/. Надявам се в бъдеще Земята да се оправи и вече да няма омраза, злоба, гняв, насилие, смях и т.н- с психично болни и т.н, смях и т.н- с заекващи хора и т.н, богохулства (дори като негодувание, нетърпение, отчаяние, отегчение и т.н), изтезания, безразборен секс, неуважение и/или обиди и т.н – към родител/и и т.н, безработица, лоши прояви, болести и прочие лоши неща между хора (в хора) и прочие – а да има добър и щастлив живот за хората и добър шанс за всеки човек. На света му трябва любов, мир и доброта (и да се промени положително – от лошите крайности до които е стигнал)!Според мен: света трябва да върви към положителни промени и вече да няма войни, конфликти, геноцид/и (над) човек и/или хора, убийства, побои, самоубийства, насилия /в филми, романи, сериали и т. н/, черен и/или лош хумор /примерно с – педераси /изнасилвания (над) тях и въобще и т. н /включително още от детска възраст, импотентни мъже и прочие/, вражди, вулгарни думи, и нищо лошо на Земята. Дано по-скоро света се оправи и промени към добро – аз желая свят без страдание, насилие и въобще без всякакви лоши неща!! Надявам се по-скоро света да се оправи и промени към добро : и отново хората по света да имат добра работа; добър и щастлив живот и т.н!!Ще напиша нещо на друга тема: хората нямаме право да призоваваме (да се смеем и така нататък) за кастрации на хора и така нататък, стерилизация (насилствена и т.н), изнасилвания (и/или съвети и/или заплахи за тях- било анални на мъже и така нататък) на хора и т.н, убийства,самоубийства, войни, вражди, омраза, влизане и/или ходене на хора при психиатри (и/или техните психични и т.н проблеми), побои,удари по тялото, кавги и/или спорове, геноцид над нации от хора, заплахи с оръжие и/или думи (дори казани на шега) и т.н-дори показани в филми, сериали и т.н- това е моето мнение! Няма доказателство, че изнасилвача и физически здрав (а може и да е осъден несправедливо, а реално да е невинен)- би повторил това свое престъпление). Може би само съд може да решава присъдите за всеки човек и т.н. Хората нямаме право да призоваваме за -влизане в болници (вземане на лекарства- било психиатрични и т.н)- било психиатрии и т.н (ходене на лекар/и – било психиатри и т.н) ….На света му трябва да се промени положително – от лошите крайности до които е стигнал), аз не желая изтезания, жестокости, бой, насилия,пошлост, вулгарност, лоши неща, трафиканти на каквото и да е, и т.н – които неща не трябва да съществуват в един добър и възстановен свят (на което се надявам скоро да стане със Земята). …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *