Пацо си намери булка, бракът консумиран

0

Пацо2Венета Райкова все пак успяла да ожени Пацо, похвали се самата тя в ефир. Той след дълги колебания повярвал на едно от момичетата, които от две седмици се мотаят в дома му и се опитват да го впечатлят. Двамата даже правили секс и от няколко дни се събуждат в едно легло, а отритнатите кандидатки съжаляват, или викат ура, зависи от ситуацията.

За секса гарантирам, похвали се Венета. За сватбената рокля не знам. И двамата са малко опърничави, а моят герой усеща фалша, дори да е прикрит зад нежни усмивки и честни сини очи. Райкова се амбицира да ожени Пацо, докато той още хленчеше в Брадъра, че не може да си намери булка и всички жени го игнорират.Венета маска Искам хем да е млада, хем да е хубава, хем да е разбрана и най-вече да може да ме търпи, каза искрено той. Близо два месеца водещата правеше кастинг на кандидатките, Пацо тичаше да се среща с подходящите, разконспирираше ги, че не искат да се женят за него, а просто да си правят реклама, гледаше ги подозрително и всяка тяхна дума я притегляше по пет пъти на кантара.

Накрая пет девойки се озоваха в дома му, за да минат последното изпитание – да ги хареса мама Нели, а кандидат-младоженецът да ги наблюдава под лупа в собствената си къща. Много си фалшива, ма, усещаш ли се колко си неистинска, хокаше ги той. Момичетата се направиха почти на маймуни, за да му се харесат, а после му отмъстиха, като решиха да го разкрасят. Най-ужасната процедура беше кола маската, която му направиха на гърдите и краката. Пацо е надарен с богато окосмяване и съвсем искрено рева от болка, докато му сваляха къделите.  Тази вечер обаче шоуто свършва и той или трябва да се задоми, или да каже, че и избраницата му не става за нищо и е фалшива и да я изгони. Кое от двете ще направи, предстои да видим.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *