Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Пацо пробвал и любов с мъж в търсене на идеалната половинка

Пацо Едно от последните изпитания за самовлюбения Пацо, докато си търсеше идеалната половинка, бе проверка с детектора на лъжата.

Самият той предложи тази крайна мярка, защото вечно търсещият и недоверчив негов нрав не издържа на съмнението, че девойките го мамят и са отишли там не за него, а само за слава та да се прочуят по телевизията. Той подложи горките момичета на кръстосан разпит, накара ги да кажат и майчиното си мляко и в знак на отмъщение те също се опитаха да го унизят. Пацо вдъхновенКато го накараха да застане пред детектора. Аз нямам какво да крия, удари се смело в епилираните гърди той, след което получи въпроса бил ли е в интимни отношения някога с мъж. Той каза не, детекторът отчете лъжа и гълъбовският ерген се разквича на умряло, обвинявайки тъпата китайска техника.

Как може, това не е техника, това е менте, разяри се мъжественият пич и се простря в готовност да докаже, че детекторът лъже. На въпроса приятно ли му е да се целува с Пеньо от предишния Брадър, той до такава степен извика възмутено не, че дори девойките се усъмниха в годността на машинката. Тя показа, че Пацо е бил с мъж, но не му е приятно да се целува с Пеньо. Да, но Петьо е травестит, а нашият човек може да си пада само по истински мъже, подхвърли палаво една от участничките. С което окончателно ядоса героя и той я набута на последно място в списъка. Хората трябва да си имат доверие, а не да се подлагат на тестове на разни машини, каза поучително друга и предложи да нулират резултатите на всички. В края на краищата ергенът клекна и си избра жена. Тя беше с най-големите…очи и зрителите останаха с впечатление, че я е избирал само по „погледа“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *