Пацо: Повече от три пъти не правя се*с с една и съща

0

Гълъбовският плейбой отново е изоставен и посрамен

пацо
Проклет от магьосница срещу любов

Печално известният герой на „Биг Брадър” Панайот Кючуков – Пацо, разкри потресаващи тайни за интимния си живот. По телевизията именитият съквартирант сподели, че по всяка вероятност му е направена магия срещу любов, защото така и не може да си намери подходяща спътница в живота, с която да си угаждат и уйдисват във всичко.

В момента Пацо отново е сам, след като не успя да задържи край себе си дори и безпределно навитата Надя, която избра по време сеансите от „Укротяване на опърничавия”. Два месеца след началото на широко оповестената им връзка, младата красавица му тегли шута, изоставяйки го на произвола.

Пацо и Надя
Хвали се, че оправял Надя

Всъщност, причина за раздялата им е слабостта на Пацо към красивите девойки, на които непрекъснато налита. Надя на няколко пъти го изловила на калъп с други жени и в крайна сметка го напуснала. Защото е много лесен за свалка и трудно устоява на интимни предложения.

„Определено не ми върви с жените. Но за сметка на това в живота се развивам перфектно. Имам си отлична кариера, завърших висше образование. Но с Надя нещата не се получиха. Два месеца живяхме заедно, но като ми намери няколко есемеса в телефона от моите момичета се ядоса и тръгна. Но все пак 2 месеца за мен е рекорд. Толкова са ми слаби ангелите, че повече от 3 дни принципно не издържам с една и съща. Иначе с нея сексът беше супер, много ми харесваше. Но, просто не мога да се владея. Толкова съм известен, че непрекъснато ми звънят и аз не мога да откажа”, сподели Пацо и уточни, че Надя в момента е в Германия с новия си приятел.

http://www.youtube.com/watch?v=VaVcYjs7cz0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *