Пацо избухна: Страхувам се от сестра си!

0
Пацо и сестра му Камелия
Пацо и сестра му Камелия

Пацо ще влачи Борислав по съдилища докато получи възмездие

Звездата на Биг Брадър Пацо от Гълъбово заяви, че изпитва страхотен респект към сестра си Камелия и донякъде се страхува от нея. В студиото на Нова телевизия той запозна цяла България с кака си и нейното гадже – албанец, същевременно разкривайки най – тайните си вълнения от детските им години.

Камелия Кючукова
Камелия Кючукова

„Сестра ми е доста умна, никога не ме е излагала. Тя определено е човек, който вдъхва респект. Много си я обичам и още повече, защото ще й отида на гости в Милано, когато си намеря булка” – сподели в типичния си откровен стил гълъбовският плейбой, който смая зрителите и с невероятната си олизана прическа.

Сестра му Камелия пък разкри, че преди девет години решила да замине за Италия, където й предложили да заработва като манекенка. Тогава тя все още учела в Стара Загора и докато завърши, редувала уроците с пътувания до Милано. Още при първото й посещение буквално се влюбила в страната и решила да прекара остатъка от дните си там и никъде другаде.

Панайот обаче с думи и действия показа, че на него в България си му е най – добре и не иска да ходи никъде. Наистина, тук трябвало да се бориш със силата на звяр, за да оцелееш, но той вярвал в собствените си способности и бил сигурен, че ще успее.

Накрая Пацо разкри, че ще съди съквартиранта си Борислав, защото го пребил от бой след края на Биг Брадър. Вече бил готов с жалбата за хулиганска проява, която ще внесе до дни. В крайна сметка Боби ще бъде жертва на наказателно дело, придружено с граждански иск. Панайот завърши разпалено, че възнамерява да го атакува чрез силата на абсолютно всички инстанции и има пълно доверие в родните съдилища.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=m_BFoO781_s

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *