Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Пациент умря пред лекарски кабинет, чакал два часа да му помогнат!

Линейка

Поредната безотговорна постъпка на безнаказаните български лекари потресе жителите на Благоевград. В Спешния център се разигра страхотна трагедия, при която пред лекарския кабинет почина пациент, чакал повече от два часа някой от така наречените „специалисти” да му обърне внимание.

Пред полицейските органи медиците естествено до един се писали невинни и започнали да си прехвърлят отговорността за изгубения човешки живот.

Във въпросния ден, гражданинът Димитър Павлов повикал линейка, защото баща му получил остри болки в стомаха. След като закарали човека в болницата, медиците го оставили на произвола на съдбата, защото се оказало, че е нужен гастроентеролог. Минал повече от час, но специалистът така и не се появявал.

Според служителите от рецепцията, докторът обещал, че ще се появи до няколко минути. През времето на чакането състоянието на болния рязко се влошило, а когато чаканият „спасител” пристигнал, не могъл да каже нищо друго освен:

„Защо ме търсите, този вече е пътник”

Смяната на отделението изпаднала в паника и вкарали умиращия в шокова зала, но вече било твърде късно. Всички лекари от отделението са категорични, че са си свършили работата и цялата вина е в закъснелия консултант – специалист. Самият дежурен специалист д-р Чаракчиев обяснява забавянето си с ангажименти в специализираното отделение по гастроентерология, където служел на договор. Според него, в задълженията му не влизало да действа по спешност.

Специално за слючая „Кючек Линейка“:

http://www.youtube.com/watch?v=9_Tuml5HGW4

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *