Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Патрашкова сек*уална светица – гледала п*рно само веднъж

ПатрашковаСамо веднъж съм гледала порно в живота си, каза в „На кафе“ Кристина Патрашкова и не стана ясно хвали ли се, или се оплаква. Тя жестоко заклейми хората, които си губят времето с такива филмчета и заяви, че са за самотници или индивиди с проблеми в секса. Моралистката веднага заклейми така наречената порноактриса Еделвайс, която влезе във ВИП Брадър, обяви я за скучна и безинтересна и прогнозира, че зрителите ще я изгонят. Когато чу, че тя носела със себе си интимни играчки и щяла да ги ползва в Къщата, очилата й засветиха като червени светфари.  Това е безсрамно – размаха пръст тя.

Аз съм гледала розови филми, но няма да кажа колко пъти, обади се свенливо Антония Петрова. Въпреки че Гала я притисна до стената и се опита да я разпъне едва ли не на кръст, миската единствено уточни, че й се е случвало рядко. Гала1Не остана нищо друго, освен водещата да си признае, че си пада по филми за възрастни. Тя обясни, че те я вдъхновяват, обогатяват половата й култура и понякога даже й е интересно да запа такива неща, просто да убива времето. При това признание и Антония Петрова зяпна.

А целия разговор всъщност беше заради широко рекламираната брадърка Еделвайс, която е родена в Сибир, живяла е във вилата на Михаил Горбачов, понеже майка й била от обслужващия персонал, след това заминала за Италия, снимала се в горещи филми за възрастни и била нещо като сексикона в страната. Иначе е женена за българин и продължавала да  се снима, но само в еротични сцени. Тя връхлетя в Къщата с кученцето си Феликс, което определено събра повече симпатии от нея.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Патрашкова сек*уална светица – гледала п*рно само веднъж

  1. Жужи Отговор

    18.09.2013 в 10:24

    Да ви имам темата в „На кафе“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *