Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Патоанатоми категорично: Георги Тепавичаров е разстрелял семейството си

Кредитите го измъчили, работил за 700 лева без почивен ден

RIP семейство Тепавичарови

RIP семейство Тепавичарови

Патоанатомите от Съдебна медицина потвърдиха категорично, че Георги Тепавичаров е човекът разстрелял съпругата и двете си малки момченца, преди да пусне куршум в собствената си глава. До момента разследващите допускаха и други версии, въпреки твърденията на роднините, според които той е направил решителната крачка, за да отърве семейството си от мизерията.

Специалистите са убедени, че двете дечица Ангел и Илия, както и майка им Николина, не са се съпротивлявали преди смъртта си. Това именно доказва, че са убити от баща си докато спят и на практика не са усетили нищо.

Деня на трагедията

Деня на трагедията

Военният Георги Тепавичаров се е разписвал срещу 700 лева заплата, за която се трудел без почивен ден. Причина за това са двата кредита на Николина, които имала към две банки. С единият от заемите, за 50 000 лева, семейството купило ведомственото жилище в което живее, както и нов автомобил „Дачия”.

Другият кредит е още по – страшен, защото е на стойност 200 000 лева и е трябвало да се изплати до 2021 година. Срещу него Николина заложила свой наследствен имот в Чепеларе, като имали идеята да превърнат обикновената къща в малък хотел. Там потънали и изтеглените пари. Съпругата се отдала изцяло на новото бизнес начинание, напуснала работа. Отначало за хотела й помагал нейният баща Емил, но той наскоро починал и от този момент работата тръгнала назад.

Всеки месец семейството трябвало да приготви по 1 500 лева, за да покрие двата кредита. Понеже единствен на работа останал Георги, цялата тежест паднала на неговите рамене. През почивните дни работел на частно като правел дограма, но и там претърпял неуспех, защото нямало достатъчно поръчки.

От прокуратурата изнесоха информация, че семейство Тепавичарови най – вероятно са били притискани от събирачи на дългове. От полицията отричат, но по всяка вероятност е имало просрочване по кредитите, което допълнително е изнервило обстановката. Създалата се ситуация докарала Георги до срив, въпреки че по описанията на неговите познати, той е бил изключително грижовен баща и съпруг.

Сега наследници на Тепавичарови остават техните роднини, които ще трябва да се оправят не само с хотела, но и с кредитите на почерненото семейство. Юристи разкриват, че все пак имат един шанс да се освободят от бесните преследвания на кредиторите и той е да се откажат от тежкото наследство.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *