Патоанатомът д-р Петър Иванов: Превъртял студент си разпори корема и сам измъкна червата си

0

cs1[1]Стотици разпорени трупове и разложени телеса са преминали през ръцете на съдебния лекар Петър Иванов. Той е един от най-опитните майстори на аутопсията в България. Практиката му изобилства от смразяващи кръвта случаи. Някои от тях бледнеят дори пред най-кървавите хорър трилъри. Като например случая с 22-годишния наркоман Али Емин. Тялото на младия ром било тотално обезобразено. Преди да го довършат, убийците изболи двете му очи, след което отрязали половия му орган и го натъпкали в устата му. Извършители на ужасяващия „вуду – ритуал“ били двама нарко-дилъри, на които Али дължал пари. Студент-шизофреник пък разпорил корема си с нож и сам почнал да вади червата си навън. Мастития хирург е правил аутопсия и на магистрална проститутка. Дебелото черво на 23-годишната жрица било стопено. Извратен клиент напъхал в ануса й бирена бутилка, без да подозира, че вътре има остатък от киселина. Единствено и само за „Скандално” д-р Иванов склони да разкаже случаи от практиката си:


За да не наруши хипократовата клетва, той промени единствено имената на участниците. Ето и неговата изповед:

Най-необичайния случай на самоубийство в практиката ми е със студент от Варна. 20-годишния Ангел дошъл в столицата да учи висше. Скоро си намерил приятелка и двамата заживели в обща квартира. Младежът обаче страдал от шизофрения. В един момент решил, че изгората му кръшка и започнал да я тормози. Напрежението и скандалите ескалирали с всеки изминал ден. До фаталната дата. Една вечер, след поредната кавга в квартирата, Ангел грабнал кухненския нож и хладнокръвно прерязал гръкляна на момичето. Не се разделил с трупа цяла седмица. Смрадтта на мърша принудила съседите да викнат полиция. Щом почнали да разбиват вратата убиецът скочил от втория етаж и побягнал. След лудо преследване по улиците, бил заграден при жп-линията. Решил да се хвърли под приближаващия влак, но машината наковала спирачки. Тогава отчаяния психар измъкнал нож и си разпорил корема. За да слиса съвсем приближаващите ченгета, той почнал да вади червата си. Дори успял предсмъртно да изхърка: „На, няма да ме хванете жив!“

Изключително брутално бе убийството на 22-годишния наркоман Али. За да си набавя дневната доза младежът пласирал дрога в циганската махала „Столипиново“. Снабдявали го двама братя. Веднъж обаче младият ром изгубил голяма тяхна пратка хероин. А това станало причина да изгуби и живота си. Двамата изверги се разплатили с момчето по изключително жесток начин. Свалили го в мазето на къщата си и го пребили с метални боксове. Сетне отрязали ухото му и изболи двете му очи с вилица. За капак изродите изтръгнали половия му орган и го напъхали в устата му. Аутонсията установи, че нещастникът е починал не от друго, а от задушаване. Окървавения член беше заседнал в гърлото и така е спрял притока на кислород към дробовете

Може да звучи странно, но в работата си като пато-анатом съм имал и случаи с щастлив завършек. Веднъж ми докараха 72-годишен мъж, умрял от инфаркт. Тъкмо се канех да го отворя, когато старецът изблещи очи. От ужас щях да си изтърва скалпела, а санитарката до мен припадна. Какво се бе случило: Възрастния човек изпаднал в кома, а лекарите горе сметнали, че е починал. Така заради грешка на колегите, щях за едната бройка да се превърна в убиец.

Имало е и куриозни истории. 57-годишен овчар залюбил 16-годишна мома от съседното село. По стар български обичай решил да я краде. Речено-сторено. Метнал я една нощ на рамо и я замъкнал във вмирисаната на тор кошара. Именно там, сред овцете и козите, я обезчестил. Момичето обаче сколасало да избяга и на следващия ден 20-ина разярени роднини се качили при колибата на чобанина и го пребили. Съсипан от любовна мъка и унижение той решил да сложи край на живота си. Изпил литър домашна шльокавица, след което грабнал чука и един цигански пирон. С един силен удар успял да вкара близо 5 сантиметра от острието в главата си. Изведнъж обаче желанието да умре се изпарило и той хукнал да дири помощ. Най-близкото село било на 2 километра, но той успял да се добере до там съвсем сам. Като го видели, старите жени в селото колабирали, а бременните булки щели да пометнат. Не всеки ден се случва да видиш мъж с окървавен череп, от който стърчи огромен гвоздей. След операция, продължила 3 часа, го спасихме. Но човека леко се чална, понеже пирона бе увредил мозъка му.

Правил съм аутопсия на така разложени трупове, че скалпел не ти е нужен. Веднъж отварях някакъв 30-годишен турчин. Плътта му бъкаше от бели червеи, които се лепяха по ръкавиците ми. Намериха тялото му в апартамент във Варна 20 дни след убийството. Килърите му вкарали два куршума със заглушител и никой от комшиите не разбрал. Беше се разкапал тотално и установихме кой е чак от ДНК-експертизата. Момчето си имаше дълго криминално досие. Занимавал се с наркотици, сводничество, производство на фалшива валута… Така и не се разбра кой го е убил.

Сред най нелепите смърти, с които съм се сблъсквал е тази на 23-годишната магистрална жрица Анка от Пазарджик. Цели 6 години момичето давало тялото си под наем на загорели шофьори. Била хубавичка. От младия й организъм сводникът й вадел добри пари, та даже и за нея оставало. Една вечер край пътя спрял ТИР и шофьорът му подканил Анка да се качи при него в кабината. Уговорили се за една свирка, но от френските ласки страстта на тираджията се разпалила. И той пожелал да изпробва и останалите отверстия на мургавелката. В разгара на любовната игра обаче набарал някаква бутилка и без да знае, че вътре има киселина, я пъхнал в ануса на девойчето. Режеща болка преминала като мълния през стомаха на Анка и за броени минути тя издъхнала. При аутопсията вътрешностите й се бяха разложили, а дебело черво просто нямаше.

Имал съм поне 30 случая, в които ми се е налагало да шия разпорени задници. Най-честите пациенти на тази интервенция са гейовете и проститутките. Миналата година оперирах 27-годишна жрица от столицата, чийто анус буквално бе съдран от бирена бутилка. Уговорили я трима араби за групов секс. Страстите се нажежили дотолкова, че й пъхнали отзад бирено шише. Бутилката обаче се счупила и заклала младата жена по башибозушки. 18 шева й тропосах докато заприлича на нещо.

Още по-големи сакатлъци стават с гейовете. Веднъж ми докараха един със затъкнати в червото му два вибратора и флаконче дезодорант. Измъкнахме ги без оперативна намеса.

Съвсем наскоро обаче рязах 20-годишно момиче. Отишла с компания на язовир. Там се харесала с едно от момчетата и вечерна двамата се отдали на любовни ласки. Малко преди половата стихия да ги отнесе, младежът напъхал във вагината й огромен жив шаран. Драмата настъпила в момента, в който се опитал да го извади. Люспите на рибата се законтрили в нежната плът и я разкъсали. 4 часа оперирахме докато измъкнем натъпкания в отвора рибок.

Жените-убийци са рядкост, но пък престъпленията им са далеч по-брутални от тези на мъжете. Преди години от полицията ми докараха труп на човешко същество. Намерили го край река Марица.. По безформената кървава купчина не можех да установя ни пол, ни възраст. Регистрирах 197 прободни рани с нож. По-късно се разбра, че телесата са на млад мъж, а мистичния заколител е любовницата му. Младата дама го надупчила като швейцарско сирене щом я зарязал бременна и се върнал при жена си.

Друг един случай потресе обществеността в Пловдив преди време. Студент умъртви по най-брутален начин съквартиранта си в общежитието на ВХВП. Младежът се прибрал късно през нощта в стаята, където съквартирантът му спял. В тоя момент нещо в мозъка му дало на късо. Без каквато и да е причина взел огромен чук и го стоварил върху черепа на приятеля си. Нанесъл му над десет удара, след което взел нож и го пробол в сърцето. После, успокоен от „добре свършената работа“, се унесъл в юнашки сън. Така го и сгащили ченгетата.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *