Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Пастор от Видин забрани на децата си да ходят на училище!

Явор Костов

Пасторът от протестантската църква във Видин Явор Костов е забранил на децата си да ходят на училище. Крайната стъпка предприел, след като проумял, че в днешно време родните школа са изключително опасно място във всяко едно отношение – и физически, и морално.

Решението за това възникнало, след като в един студен февруарски ден, Явор Костов отива да прибере 13 годишния си син Филип от училище и докато чака отвън, вижда цяла група деца да налагат неговото дете с юмруци на излизане от школото. Възмутен до краен предел, той решава да го спре от редовните посещения на учебните занимания.

Училище

Училището явно вече включва и време за порно!

„Това беше за капак, защото знам, че и преди това детето ми беше подлагано редовно на тормоз от съучениците си и никой не вземаше мерки. Не съм съгласен на децата да се раздават и презервативи, защото смятам, че сексуалното възпитание трябва да се провежда вкъщи” – заявява възмутеният Костов.

Освен сина си, Явор Костов има още едно дете – 16 годишната Сара. Поради невъзможността на системата у нас да се справи с проблемите, те няма да посещават редовните учебни занимания, а ще учат като частни ученици, тоест ще се подготвят самостоятелно в дома си, след което ще държат изпити. За по – голямата кака не е проблем да се явява като частна ученичка, но за малкото и братче Филип е, защото в България образованието е задължително за всеки гражданин, докато навърши 16 години.

От отдела по закрила на детето се изрепчили на Явор, че ще започнат тежка административна процедура срещу него, но преди това ще съобщят за случая и в прокуратурата. Костов обаче е непоклатим и заявява категорично, че има намерение да спечели войната срещу институциите. Вече е подкрепен от международната асоциация за защита на домашното образование, а един от директорите й вече е писал писмо до Бойко Борисов.

За агресията в училище:

http://www.youtube.com/watch?v=zlB4gvHVvkg

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *