Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Пастор дари тото печалба на бездомни

Мирянинът изгражда приют за бездомни

Пасторът късметлия от евангелистка черква у нас, който удари джакпота от тотото,  ще съгради приют за бездомници с парите. Христо Благинов играе с една и съща комбинация числа в продължение на 20 години, но когато се отдава на евангелистката църква, спира да пуска тото до януари месец тази година.

Комбинацията от щастливите числа ще осигури подслон на нуждаещи се

Тогава пасторът си спомня за старата си страст,  но не пуска фиш,  докато не се увери,  че тотото в крайна сметка не е хазарт и не е в противовес с божите повели. След като обстойно проверява писаното в евангелските книги и се уверява, че в тотото няма нищо лошо, пасторът приема своето провидение с цифри за знак божи и пуска фиш. Пасторът Христо Благинов признава, че не вярва на очите си, когато вижда, че именно неговите числа печелят.

Когато споделя със своите близки обаче нито пасторът,  нито семейството му дори за миг не се поколебават да одобрят предложението на късметлията,  да дари огромна част от печалбата си, за да построи дом за бездомни. Късметлията на драго сърце дарява 207 хил. лв за направата за приют за бездомници в близост до църквата, в която служи, а освен това възнамерява да направи и сграда за дечица в риск.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *