Пашата изчезна безследно!

1
pashata1
Румен Николов - Пашата

skandalno.net Някогашният съдружник на Бат Бойко и Трактора в две фирми и техен колега в бойните изкуства Румен Пашата отдавна е емигрирал в САЩ. Това съобщава в. „Галерия“, позовавайки се на негови роднини. Негови приятели пък коментират, че тази информация била пълна инсинуация. Те твърдят, че Пашата си живеел тихо и спокойно в столичния квартал „Драгалевци„. Не се вясвал в публичното пространство умишлено, за да не привлича фокуса на общественото внимание върху себе си.

Ние, от skandalno.net не се наемаме да коментираме коя от двете версии е вярната. Но обещаваме скоро да pashata2проверим и да информираме начаса нашите верни читатели. Безспорен факт за момента е обаче, че около тайнствената персона на бившия ъндърграунд бос се въртят открай време всевъзможни клюки. В една от въпросните истории именно Румен Николов – Пашата създал страховитата силова групиравка СИК.

И той лично назначил още навремето като свои помощници Милчо Бонев, Маджо, sik3Стоил Славов и Братя Маринови. Но скоро след основаването на организацията се оттеглил в Щатите с третата си съпруга, също спортистка като него. От момента на отиването си в Америка Пашата се заклел кракът му да не стъпи повече в България. И до ден днешен спазвал обещанието си. Явно тази история се е зародила в обществото именно поради липсата на информация за живота на третия член на Светата Троица: Бойко – Алексей – Пашата. Явно авторите на въпросната версия не са чули, че boiko1Пашата все пак е идвал у нас- през 2009-та г., за да свидетелства по делото срещу Братята Маргини.

Сведенията, които той даде на съдиите, всъщност не им свършиха никаква работа. Заяви, че с въпросните лица не се е виждал и не поддържа контакт от много години, а за обвиненията срещу тях научил от интернет и вестниците. Бившият съдружник и карате-партньор на Министър председателя ни свидетелства в съда и през 2007-ма година. Тогава магистратите ни го привикаха за да даде информация по бруталното убийство на Бай Миле. Разстрела на Бай Миле искрено ме учуди. Познавах го като агресивен и буен човек единствено на ниво кръчмарски сбивания и разпри, сподели пред съда Румен Николов. След което обвини представителите на Темида в преднамерено накърняване на престижа му, както и този на Бойко Борисов. В прав текст Пашата заяви: Святам, че твърде зачестилото ми привикване в съда е с alexei8цел да ни злепоставите- мен и Бойко, с който се знае, че навремето бяхме съдружници!

По това време Борисов беше градоначалник на столицата и даваше заявки за влизане в реалната политика със своя политическа партия. Всъщност Борисов и Пашата са като близнаци, раждани от различни майки. За него се знае със сигурност, че не е суетен и избягва светкавиците на фотоапаратите и публичността въобще. За разлика от третия съдружник в триото например – Алексей Петров! За Трактора се говореше и знаеше повече дори в периода, когато беше агент на прикритие. И май излезе умен, че се скри от публичното пространство. Ако не беше го направил, най-вероятно щеше да сподели съдбата на Алексей Петров, убедени са хора, навътре в стратегиите и кроежите на бившия им съдружник Бойко Борисов.  skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *