Първото предаване на Кеворк ще премине в хвалби и автохвалби

1

Даниела Тренчева, която е едно от лицата на предаването “Календар” по Нова телевизия, и водещият от “Дарик” Драго Симеонов вече станаха част от екипа на Кеворк Кеворкян във възобновеното предаване “Всяка неделя”.

Двамата ще се покажат още на първото излъчване на предаването в неделя от 17 ч по Нова тв. Не е много изненадващо, но първите гости на Кеворкян ще са самите продуценти старото му ново предаване Иван Христов и Андрей Арнаудов. Тоест то ще бъде доста беззъбо, противно на очакванията и ще премине в хвалби между водещия и продуцентите. Кеворкян ще покаже и видео с най-добрите и славни моменти и откъси от интервюта във „Всяка неделя“, докато тогава култовото предаване се излъчваше 26 години по БНТ.

Много от зрителите окачват с интерес какво толкова различно ще се случи на екрана и дали всичко ще върви по стария начин. Внесени ли са нови елементи и все същият ли си е Кеворк. Злите езици говорят, че той е станал по-нападателен, но изборно, по-злобен в изказванията си, понякога да крайност и възрастта вече си казва думата. Те твърдят из форумите, че вече има по-добри журналисти, а Кеворк щеше да си остане легенда, ако не беше се захванал отново със същото. Някои пък смятат, че е доста отмъстителен, имайки предвид интервютата му в различни вестници и че той ще се опита да се саморазправи с враговете си от екрана на Нова. Най-скептичните пък са сигурни, че ще се превърне в маша на властта и отсега се питат срещу колко пари.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 
http://youtu.be/PqeQrh96azI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Кеворкян до сега само ебеше Даниела, а сегаи в предаването си я тури да и зяпаме надменната физиономия!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *