Първородният отрок на Емел Етем отива в затвора? – видео

0

Емел ЕтемГолемият син на скандално известната екс министърка, Емел Етем, може да прекара следващите няколко години в затвора, ако прокуратурата докаже, че е укривал данъци. Вестник „Папарак” разкрива от свое разследване, че Илиян Тошков от известно време насам е разследван от НАП и МВР. Фирми, на които той е управител, с години въртели далавери и укривали тлъсти печалби с помощта на властната му майка.

 Журналистът Мустафа Чакър от „Папарак” е успял да говори с хора, доста близки до разследващите, които го уверили, че доказателствата, с които разполага обвинението били категорични и напълно доказуеми. По-скандалното в случая е, че в играта на сина била замесена и неговата майка, но не става ясно за какво точно иде реч. ЗатворНа въпроса дали в скоро време белезниците ще тракнат на ръцете на Илиян, информаторите отговорят категорично – да.

 Освен неистовия семеен скандал, се очаква това да бъде и доста болезнен удар по кариерата на днешната депутатка. Срещу Емел Етем за една година се проведоха няколко проверки от различни институции, които не доказаха нищо. Този път нещата нямало да бъдат така. По-прозорливите дори виждат в цялата схема целта – чрез сина да бъде ударена майката. В този случай Етем ставала направо уязвима и щяла да поддаде с надеждата да запази свободата и добрия живот на сина си.

„Папарак” напомня още, че преди години името на Илиян Тошков отново бе забъркано в далавери, правени в собствената му фирма. ПроверкаТогава стана ясно, че той е взимал 60 000 лева заплата на месец от самия себе си, а фирмата му била докарана на чиста загуба. Тогава проверката на НАП не установи нищо сериозно и разпореди Тошков да бъде глобен. Дали и този нов скандал покрай името му няма да се окаже поредният медиен цирк, питаме ние от skandalno?

В какви далавери беше замесена скандалната Емел Етем? ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *