„Първия път“ винаги e провал за мъжете

0
секс

Само допреди няколко години „първия път” в почти всички случаи е бил провал за мъжете, съобщават сексолози от университета в Южна Каролина, САЩ. Представителите на силния пол откровено търпели тотални поражения поради незнанието си, което се отразявало върху самочувствието и психиката им за месеци наред.

С навлизането на модерните информационни технологии обаче нещата коренно се променили, защото подрастващите масово получават цялата необходима информация по всеки един въпрос, далеч преди да са достигнали възрастта, в която могат и искат да правят истински секс.

Секс

За никого не е тайна, че и момичетата, и момчетата, съвсем лесно могат да се образоват. В пространството е пълно с всякаква информация по въпроса – от любителски картинки до заснети от професионалисти брутални порно филми.

Изследователите са категорични, че въпреки масовите протести, това си има и своите положителни черти:

„Децата в днешно време са много по – подготвени за живота. Въпросът не е да се спре тотално еротиката в интернет, а да се направи така, че докато гледат интересните за тях картинки, да се образоват. Това може да стане, като към всяка еротична продукция се прибави образователен анракт” – споделя Джон МакКой.

За сексуалната култура:

http://www.youtube.com/watch?v=0gF2BNwZPOU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *