Първата жертва на Вип Брадър е Бони

0
Бони
Бони получи първата тайна мисия

Вип Брадър започна гаврите с участниците си още от първата вечер в къщата. Ромската перла Бони получи първата си мисия, която вероятно ще й донесе доста подигравки и проблеми.

Певицата получи заповед от „Брадъра“ да изпълнява всички нареждания и за целта и беше поставена тайна слушалка в ухото. Бони получаваше нареждания и трябваше да повтаря всичко дословно, като малко по малко започна да се превръща в трън за останалите участници.  Провокации от страна на тайният говорител на шоуто не липсваха, а звездите на риалитито ще бъдат подложени на непрестанни гаври и унижения.

Повечето участници са се съгласили на по-нисък хонорар, за да могат да станат по-известни сред зрителите. Една от легендите на телевизията – Къци Въпцаров призна, че се е съгласил на участие във воайорското предаване, за да си намери по-лесно работа. Повечето „ВИП“ личности, които се заселиха в къщата в Нови хан са или безработни или забравени от публиката. Със своето участие във Вип Брадър те се надяват да възродят кариерите си, но изцепките по време на  предаването могат да им донесат доста главоболия. През първата вечер  не можахме да видим всички „звезди“, а тази вечер в къщата ще влезнат сексидола Памела Андерсън, журналистката Соня Колтуклиева, Иван Ласкин, Орлин Павлов и Фънки.

Ще се оправдаят ли обещанията на Нико Тупарев, че този сезон ще бъде незабравим или всичко е просто много шум за нищо, ще разберем в следващите 3 месеца, докато завърши шоуто. Въпреки огромният бюджет на предаването, изборът на участници е меко казано трагичен, а подигравателните коментари вече започнаха.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *