Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Първанов се изплаши от Супер Бианка и реши да я унижи – с видео

superbianka„Шоуто на Иван и Андрей” и Георги Първанов отново са в остър конфликт. Водещите от Нова Тв. искат обяснение от НСО и полицията в Перник за осуетеното интервю на Супер Бианка с президента. Във вторник репортерката от „Шоуто на Иван и Андрей” беше арестувана по две обвинения – липса на лични документи и симулиране на припадък, щом служител от НСО се опитал да я  хване. Бианка Илич беше откарана в ареста, докато се установи самоличността й.


Полицаите после се оправдават, че НСО така им наредило, оттам пък отвръщат, че не могат да нареждат на полицаите. Както винаги, Първанов се направи на ни лук ял, ни лук мирисал.

Супер Бианка е интервюирала не един и двама политици, включително и премиера Бойко Борисов. Някои са я приемали по- хладно, други – открито и с усмивка. Русата супергероиня не задава неудобни въпроси, не пита за бюджета, за политически афери. Пък дори да го направи – не изисква  сериозен отговор.

Всички политици обаче не са президента Гоце. Уж човека на народа,  sbiankaвсъщност се държи самодоволно и надуто. Позволява си да уволнява журналисти и да назначава свои протежета. Има една тема – табу, която не бива в никакъв случай да се засяга – личното богатство на президента и имотите му. Бившият кадър на БТВ Иво Инджев се осмели да спомене за мезонет на Първанов на „Витошка” и веднага изхвърча от „независимата” медия. Че и другите „независими” не му предложиха работа и така журналистът основа блога си – поне там може да изразява мнението си свободно.

Първанов не обича журналистически волности

Първанов не обича журналистически волности

Вторият, който посмя да спомене нещо за богатството на Георги Първанов, без малко да остане също без работа – финансовият министър Симеон Дянков. При това скандала стана именно в предаването на Иван и Андрей. После на финансист № 1 му се наложи да изтърпи мрънкането на „бащицата” Гоце.

Оттогава Първанов явно е набелязал „Шоуто на Иван и Андрей”. Решил е отново да покаже „класата “ си като си вирне носа и заповяда да арестуват розовата Бианка. Един вид да си отмъсти на Иван и Андрей. Нова Тв, от своя страна, трябваше също да се застъпят за Иван и Андрей и техните служители. Вместо това, в новините си винаги вмъкват какво казал президента.

Ареста на Супер Бианка. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *